Tårgetin ja Smörin kokit loihtivat ravintolatasoista ruokaa kauppojen hävikkiruuasta

TS/Jari Laurikko
Saila Holm esittelee kauppojen hävikkiruuasta koottuja raaka-aineita, joista kokkien Smörin Jarno Sepän ja Roni Toivarin sekä Tårgetin Jutta Siuttilan ja Sami Lindholmin tuli valmistaa illallinen. Kokkisodan juonsi Pietu Sepponen.
Saila Holm esittelee kauppojen hävikkiruuasta koottuja raaka-aineita, joista kokkien Smörin Jarno Sepän ja Roni Toivarin sekä Tårgetin Jutta Siuttilan ja Sami Lindholmin tuli valmistaa illallinen. Kokkisodan juonsi Pietu Sepponen.

Jaana Pakarinen

Kokit ovat silmin nähden jännittyneitä. Pian paljastetaan, mitä ovat raaka-aineet, joista heidän tulee tunnin aikana valmistaa pääruoka ja jälkiruoka odottavalle yleisölle. 

Meneillään ...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.