Tårgetin ja Smörin kokit loihtivat ravintolatasoista ruokaa kauppojen hävikkiruuasta

TS/Jari Laurikko
Saila Holm esittelee kauppojen hävikkiruuasta koottuja raaka-aineita, joista kokkien Smörin Jarno Sepän ja Roni Toivarin sekä Tårgetin Jutta Siuttilan ja Sami Lindholmin tuli valmistaa illallinen. Kokkisodan juonsi Pietu Sepponen.
Saila Holm esittelee kauppojen hävikkiruuasta koottuja raaka-aineita, joista kokkien Smörin Jarno Sepän ja Roni Toivarin sekä Tårgetin Jutta Siuttilan ja Sami Lindholmin tuli valmistaa illallinen. Kokkisodan juonsi Pietu Sepponen.

Jaana Pakarinen

Kokit ovat silmin nähden jännittyneitä. Pian paljastetaan, mitä ovat raaka-aineet, joista heidän tulee tunnin aikana valmistaa pääruoka ja jälkiruoka odottavalle yleisölle. 

Meneillään ...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk maksutta.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja