Vegaani, allerginen ja keliaakikko juhlavieraina – miten loihtia ruokaa kaikille?

Riitta Salmi
Pastasalaatti on kätevää juhlaruokaa, ja kun sen tekee ilman lihaa ja gluteenittomasta pastasta, se sopii lähes kaikille, pitopalveluyrittäjä Sami Kantonen kertoo. Vieressä kokkailemassa Rizgar Abdullah Mahmood.
Pastasalaatti on kätevää juhlaruokaa, ja kun sen tekee ilman lihaa ja gluteenittomasta pastasta, se sopii lähes kaikille, pitopalveluyrittäjä Sami Kantonen kertoo. Vieressä kokkailemassa Rizgar Abdullah Mahmood.

Jaana Pakarinen

Juhlavierailta kannattaa tiedustella erityisruokavalioista hyvissä ajoin etukäteen, jotta juhlatarjoiluiden järjestämiseen jää riittävästi valmistautumisaikaa. Yleisin erityisruokavalio...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.