Meren ääni, kaunein ääni

Compic<br />Marianna Brunon lempiasento on lennokas ja energinen hiphop-asento.
Compic
Marianna Brunon lempiasento on lennokas ja energinen hiphop-asento.

Mitä ääntä kuuntelet mieluiten, musiikkikanava The Voicen juontaja Marianna Bruno?

Meren ääntä. Mulla on hirvittävän kiireinen elämä, joten meri rauhoittaa ja rentouttaa.

Mikä on varhaisin musiikkivideomuistosi?

Michael JacksoninThriller on ensimmäisiä, joka jäi mieleeni varmaan niiden hahmojen ja tanssien takia. Hirviöt ja monsterit painuivat mieleen.

Mikä sinusta tulee sitten isona?

Apua. Se liittyy viihdealaan. Aika paljon teen varmasti samoja asioita kuin nyt, mutta tanssin osalta painopiste siirtyy varmaan suunnittelupuolelle sitten, kun en pysty itse enää tanssimaan. Teen tosin koreografioita jo nyt.

Kenen artistin musiikkivideossa tanssisit mieluiten?

Robbie Williams on ykkösvaihtoehto. Robbie on iso stara ja diggaan hänen musiikistaan. Seuraava vaihtoehto olisi Britney Spears , joka on itsekin tosi hyvä tanssija. Britneyn videoissa tanssitaan oikeasti, eikä vain keikistellä.

Isäsi on kotoisin Sisiliasta. Saatko kuulla paljon Kummisetä-kommentteja sukujuuristasi?

Kyllähän niitä kuulee. Mutta se on vain läppää, ei muuta. Olin aika pieni, kun kävin Sisiliassa. Mieleeni jäivät lähinnä tulivuoret ja luonto sekä ihmisten rentous. Siellä ei turhaan jännitetä mitään.

Suomessa on viime aikoina käyty kolmen maan välistä ruokasotaa. Kuka voittaa sen?

Kyllä Italiassa on mielestäni näistä maista parhaat ruoat. Mutta siinä Berlusconi on väärässä, ettei Suomessa olisi hyvää ruokaa. On täälläkin hyvät sapuskat, vaikka olenkin italialaisen ruoan ystävä.

Olet koulutukseltasi mainonnan tradenomi, teet pr-työtä, tanssit ja johdat tanssiryhmää sekä juonnat musiikkivideokanavalla. Teetkö oikeastaan mitään asioita, jotka eivät millään tavalla liittyisi toisiinsa?

Kaikki liittyy toisiinsa. Aika ei riitä muuhun. Päivät menevät Voicen parissa, illat ja viikonloput tanssiessa. Toivoisin, että viikossa olisi yksi päivä lisää, jotta saisin vapaapäivän.

Jos yhdistät kaksi lempipuuhaasi, shoppailun ja matkustamisen, parhaalla mahdollisella tavalla, mihin päädyt?

Luulen, että Bangkokiin. Tai Miamiin. Kaverini kävivät Miamissa ja kertoivat, että se on minulle täydellinen paikka. Molemmissa on aurinkoa ja paljon shoppailtavaa. Miamissa on kyllä vielä parempi ilmasto.

REETTA KEMPPI