Sankarivainaja, vänrikki Gösta Karlsson laskettiin Turun sankarihautausmaalle viimeiseen leposijaansa torstaina.
Bernhardinkoiraa kuvaillaan älykkääksi ja ystävälliseksi roduksi.  Aikuisten koirien elopaino vaihtelee 60 ja 100 kilon välillä. Arkistokuvan bernhardinkoira ei liity tapaukseen.
Coffee Housen edullisimmat pullakahvit kustantavat 6,20 euroa.
Tunnelma Vanhalla Suurtorilla tiivistyi lähes käsinkosketeltavaksi viimeistään siinä vaiheessa, kun Brinkkalan talon ovet heilahtivat auki juuri ennen kuin protokollapäällikkö Mika Akkanen askelsi parvekkeelle fanfaarien saattelemana.
Kallun grillin yrittäjänä loppuvuodesta 2020 toiminut Mari Kodisoja sekä työntekijä Nina Jokelainen palvelivat grillin asiakaskuntaa viimeisenä päivänä. – On vähän sanattomat fiilikset, Kodisoja, perustajapariskunta Kalervo ja Hannele Kodisojien tytär, kuvaili tunnelmiaan.
Noel Ahtola (vas.) ja Into Malmi avasivat laskettelukauden sunnuntaina Hirvensalossa. Heillä on joululomalla hyvää aikaa lasketella, sillä muut harrastukset ovat tauolla.
Lassi Liukkonen yhdessä bändin kanssa. Kuvassa Gene Simmons (vas.), Eric Singer, Paul Stanley ja Tommy Thayer.
Yksi juhlan seuratuimmista kaunottarista oli seiväshypyn Euroopan mestari, vuoden yleisurheilija Wilma Murto, joka saapui juhlaan puolisonsa Jaakko Linkoheimon kanssa. Edellisen kerran Murto juhli Linnassa vuonna 2017. Murron osittain uusiokäytetty elegantti puku oli turkulaissuunnittelija Saara Kuusjärven käsialaa.
Kukkametsän jättililjat, Carbon Arcin jykevä valonsäde ja Turun oma lemmenlaiva inspiroivat kuvaajia.
Chihuahuat Bella ja Zoe saivat joulukulkueessa paraatimaisen kyydin. Sisarukset herättivätkin suurta ihastusta. Myllyn Prismassa työskentelevän Kaire Adamssonin koirat ovat tottuneita ostoskeskuskävijöitä ja Adamssonin työkaverit ovatkin naureskelleet, että koirille pitäisi teettää omat Prisma-paidat.
Muun muassa Turun nykyinen kaupungintalo ja Kupittaan lähdepaviljonki ovat Suomen ensimmäisen koulutetun arkkitehdin käsialaa.
Kakola Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Olli Ojala on suunnitellut kylpylän pääosin perheensä kanssa. Tyylillisesti sitä on haluttu viedä toiseen suuntaan kuin muita Turun alueen kylpylöitä.
Tarpeistosta löytyy kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin, näyttävät Eeva Kinnunen (vas.), Katja Santala, Pauliina Uotila ja Mira Virransuo.
Havainnekuva näyttää, miten kevyenliikenteen väylä yhdistää kaksi aluetta kokonaisuudeksi.
Kettu ilmentää Arita Mäkelälle positiivista röyhkeyttä.– Haluaisin, että ihmiset olisivat positiivisella tavalla röyhkeitä. Se ei tarkoita, että he olisivat ilkeitä toisilleen.
Tämä riipus on ainoa esine, jonka tiedetään varmasti kuuluneen prinsessa Katariina Jagellonicalle. Hän oli saanut sen lahjaksi isältään kuningas Sigismundilta.
Valkoiset liinat ja tussi – muuta ei tarvita.
Daniel Avanloo ja Anni Laukkanen arvostavat vanhoja klassikkohuonekaluja niiden ajattomuuden ja käytännöllisyyden takia.
Turkuhallissa satavuotiasta urheiluseuraa juhlisti 850 kutsuvierasta.
Uhka syvyyksistä. Muut eläimet -sarjan ja koko kilpailun voittaja.
Bobby Lamoureux ja Hannu Jortikka.
Pohjasedimenttitrappi eli -keräin painaa Saija Saarnin mukaan täydessä vesilastissa ankkuriketjuineen parikymmentä kiloa.
Carnival Celebration -aluksen teatteritiloissa tehdään viimeistelytöitä kovalla kiireellä. Alus luovutetaan marraskuussa.
Paineilmalaitteita käyttävät savusukeltajat pelastivat nuken maasta. Taustalla harjoitussavua.
Raitiotien matkustajia Turun Sanomien arkistokuvassa sen viime viikoilta. Linja 3B oli täyteen pakattu Turun päivän ilmaismatkalla.
Lisää uutisia