Kulttuuri

Bieber halusi piinapenkkiin pilkattavaksi

Poptähti Justin Bieber täytti 21 vuotta maaliskuun alussa ja halusi päästä istumaan televisio-ohjelman piinapenkkiin useiden tuntien ajaksi. Aprillipäivänä Suomessa nähtävässä Justin Bieber Roast -ohjelmassa nuorta tähteä pilkataan kaikilla mahdollisilla letkautuksilla.

Piinaaminen oli odotettavissa, sillä roastattavaksi ei haluta ketään, jolla on liian puhtoinen julkisuuskuva.

- Halusin tehdä tämän jo muutama vuosi sitten, mutta silloin ei materiaalia ollut riittävästi. Nythän tilanne on toinen, kanadalainen Bieber kertoi nauraen kuvausten jälkeen.

Bieber nousi maailmanlaajuiseksi tähdeksi jo ala-asteikäisenä. Viime vuosina hän on ollut lehtien otsikoissa pääasiassa kielteisesti. Hän on esimerkiksi kärähtänyt ratista alaikäisenä, liannut kananmunilla naapureiden talon ja tehnyt tarpeensa ravintolassa ämpäriin.

- Toivon ihmisten oppivan tuntemaan todellisen Justinin eikä sitä persoonaa, joka on ollut otsikoissa. Pidän ihmisistä ja olen kadottanut itseni pahasti.

Bieber sanoo olevansa pahoillaan tekemistään typeryyksistä.

- Toivon ihmisten antavan minulle anteeksi.

Kuvaukset kestivät pitkään ja parhaista paloista leikattu ohjelma nähdään käytännössä kaikkialla maailmassa. Ohjelman juontaa Kevin Hart. Roastaajina nähdään muun muassa Jeff Ross, Pete Davidson, Hannibal Buress, Will Ferrell ja Martha Stewart.