Ruisrock

Ruisrockin ohjelma on valmis – viimeinen kiinnitys ukrainalainen rap-artisti Alyona Alyona

RUISROCK
Ukrainaksi räppäävä Alyona Alyona ammentaa musiikkiinsa elementtejä amerikkalaisesta ja brittiläisestä hiphopista.
Ukrainaksi räppäävä Alyona Alyona ammentaa musiikkiinsa elementtejä amerikkalaisesta ja brittiläisestä hiphopista.

Ruisrockin kansainvälinen ohjelma saa viime silauksensa ukrainalaisen rap-artisti Alyona Alyonan myötä. Erityisesti maansa vapautusta esiin nostava artisti ottaa kantaa ja kuvaa jokaisen kappaleensa tulevan suoraan sydämestä ja sisältävän joko sosiaalisen tai poliittisen viestin.

Ukrainaksi räppäävä Alyona Alyona ammentaa musiikkiinsa elementtejä amerikkalaisesta ja brittiläisestä hiphopista. Kokonaisuudessa kohtaavat kantaaottavuus, tuore musikaalinen ote ja feministinen energia.

Festivaalin ohjelma kasvaa myös suomalaisen musiikkikentän pioneerilla Samuli Putrolla. Rap-kattaus laajenee uuden aallon artisteilla Melolla ja turkulaisella Nebillä.

Popahtavaa otetta tuovat mukanaan Teini-Pää ja Lyyti. Lavoilla nähdään myös Turku Rock Academyn Toivo-Olavi, CCB ja Harmi.

Ruisrockin ohjelma on kokonaisuudessaan yli 120 esiintyjän laajuinen.

– Tuntuu upealta tuoda Ruisrockin taikamaailma 52. kertaa Ruissaloon jo muutaman viikon päästä. Meidän kuudella lavalla koettava, genre- ja valtiorajat ylittävä ohjelma on hyvin laaja, ja sen siivittämänä on inspiroivaa esitellä Ruisrock upeampana kuin koskaan, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kuvailee tiedotteessa.

Ruisrock järjestetään 7.–9. heinäkuuta Turun Ruissalossa.