TS Kirja -klubi

Juuri lastenkirjailijoina debytoineet Lola Odusoga ja Jasmin Hamid keskustelivat TS Kirja -klubilla rahasta ja salaisuuksistaan

Huhtikuun TS Kirja -klubi nostaa valokeilaan lapset. Vieraiksi saapuvat huippusuositut Lola Odusoga ja Jasmin Hamid, jotka molemmat ovat debytoineet hiljattain lastenkirjailijoina.

Odusoga kirjoittaa Lolan suuresta salaisuudesta ja Hamidin kirjan luettuasi tiedät miten puhua rahasta lapsille.

Lola Odusoga on turkulainen kauneus- ja viihdealan yrittäjä, jonka ensimmäinen lastenkirja Lolan suuri salaisuus käsittelee villejä hiuksia ja omien pelkojen voittamista seikkailutarinan keinoin.

Jasmin Hamid on näyttelijä, sijoitusalan vaikuttaja ja huippusuosittujen sijoitusaiheisten podcastien, kuten Mamma betalar, tekijä. Hänen Natalia Salmelan ja Anna Salmisalon kanssa tekemä kirja Raha. Missä se kasvaa ja mihin se katoaa avaa raha-asioita lapsille.

Haastattelijoina ovat Turun Sanomien kulttuurin ja lukemiston päällikkö Tuomo Karhu ja kirjailija, opettaja Niina Repo Turun yliopistosta.

TS Kirja -klubi järjestetään Turun kaupunginteatterissa torstaina 27. huhtikuuta kello 17. Voit seurata klubia paikan päällä tai videostriiminä tällä sivulla.

Osallistu

TS Kirja -klubi

Järjestetään kerran kuukaudessa Turun kaupunginteatterissa.

Voit saapua kuuntelemaan keskustelua paikan päälle torstaina. Sisäänpääsy on ilmainen.

Kevään viimeinen klubipäivä on 11.5. Silloin vieraiksi saapuvat Satu Rämö ja Anneli Kanto.

Klubi jatkuu taas syksyllä.

Voit katsoa viimeisimmän klubin myös videotallenteena: Heroiinikierteestä rikostoimittajaksi selviytynyt Janne Huuskonen ja ällistyttävien rakkauspetosten asiantuntija Joppe Karhunen tarinoivat yleisön pyörryksiin TS Kirja -klubilla

Kuuntele tästä aikaisemmat klubikeskustelut podcastina.