Katso kuvagalleria ja video: Kupittaan Torpparien joulukalenterin luukuista avautuu asukkaiden ideoimia yllätyksiä

Jane Iltanen
Luukku 3 tarjoaa tonttujen tohinaa. Kupittaan Torpparien joulukalenterin puuhanaiset Sirkku Anttonen (vas.), Paula Ollilainen (oik.) ja Irina Niemimäki (alh.) kurkistavat keskeltä jouluista vilskettä. 
"Minulla oli mökillä vanhoja ikkunanpokia, ja kuten varmaan monissa lapsiperheissä, meille on vuosien varrella kertynyt aika paljon tonttukrääsää", Niemimäki kertoo.
Näistä aineksista syntyi runsaasti visuaalisia virikkeitä sisältävä kolmas luukku. 
"Jossain kohtaa ajattelin, että tämä meni varmaan jo överiksi, mutta sitten päätin, että menköön vaan", Niemimäki nauraa.
Luukku 3 tarjoaa tonttujen tohinaa. Kupittaan Torpparien joulukalenterin puuhanaiset Sirkku Anttonen (vas.), Paula Ollilainen (oik.) ja Irina Niemimäki (alh.) kurkistavat keskeltä jouluista vilskettä. "Minulla oli mökillä vanhoja ikkunanpokia, ja kuten varmaan monissa lapsiperheissä, meille on vuosien varrella kertynyt aika paljon tonttukrääsää", Niemimäki kertoo. Näistä aineksista syntyi runsaasti visuaalisia virikkeitä sisältävä kolmas luukku. "Jossain kohtaa ajattelin, että tämä meni varmaan jo överiksi, mutta sitten päätin, että menköön vaan", Niemimäki nauraa.

Annina Karhu

Kupittaan ruotsalaistaloalueella ei ole aikaisemmin tehty alueen asukkaiden ideoimaa ja valmistamaa yhteistä joulukalenteria. Vastaavia hankkeita on Turussa ollut ainakin Portsassa ja Raun...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk maksutta.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja