Kulttuuri

Katso video: Turkulainen galleristi Rosa Helin esittäytyy kuvataiteilijana Auran galleriassa, jossa hän kasvoi "taiteilijoiden jaloissa"

Jane Iltanen
Galleristi Rosa Helinin ensimmäinen yksityisnäyttely nähdään Auran galleriassa. Helin opiskelee kuvataidetta Turun taideakatemiassa kolmatta vuotta ja aikoo valmistua jo ensi keväänä.
– Opettajatkin ovat ihmetelleet vauhtia. Koen, että valmistuminen avaisi paljon mahdollisuuksia, ja minulle jäisi enemmän aikaa maalata ja olla galleriassa, hän sanoo.
Galleristi Rosa Helinin ensimmäinen yksityisnäyttely nähdään Auran galleriassa. Helin opiskelee kuvataidetta Turun taideakatemiassa kolmatta vuotta ja aikoo valmistua jo ensi keväänä. – Opettajatkin ovat ihmetelleet vauhtia. Koen, että valmistuminen avaisi paljon mahdollisuuksia, ja minulle jäisi enemmän aikaa maalata ja olla galleriassa, hän sanoo.

Heli Peltoniemi

Rohkeutta ja kurinalaisuutta Rosa Heliniltä (s. 1981) ei ainakaan puutu. Molempia tarvitaan, jotta hän on saanut debyyttinäyttelynsä maalaukset valmiiksi kaiken keskellä.

Helin tunnetaan...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja