Kulttuuri

Heidi Lunabba etsii
T-paitataiteen tekijöitä

Turun Sanomat, Rauma

Taiteilija Heidi Lunabba etsii vapaaehtoisia mukaan T-paitataiteen tekoon. Rauma Biennale Balticumiin liittyvä Sano se! -T-paitaprojektiin etsitään oman sanomansa paitaansa painaneiden valokuvia. Ajatuksena on, että osallistujat painavat valitsemansa tekstin paitaan ja kuvauttavat itsensä paidassa jossakin julkisessa tilassa.

- Kaupunki on täynnä sanomaa, kuvia ja tekstejä. Ne saavat sinut ostamaan, tuntemaan, ajattelemaan tai tekemään jotakin. Ainoa pinta kaupungissa, joka on täysin sinun käytössäsi, on oma vartalosi sekä vaatteet, joita kannat, Lunabba kuvaa lähtökohtaa.

Taiteeseen osallistuvat voivat tilata maksutta tekstin painamiseen tarvittavan sabluunan sekä mustan tekstiilivärin. Valokuvat tulevat näytteille syyskuussa eri puolille Raumaa julkisessa tilassa oleviin valotauluihin sekä Lunabban nettisivuille.

Teokseen voi ilmoittautua mukaan 20.7. mennessä ja tilata sitä varten materiaalin Rauman Taidemuseosta osoitteesta Sano se!/Rauman Taidemuseo, Kuninkaankatu 37, 26100 Rauma tai puhelimitse 02-8224346 tai sähköpostitse rtm@raumantaidemuseo.fi. Kuvat tulee lähettää elokuun 4. päivä mennessä postitse tai sähköpostitse Rauman Taidemuseoon.