Kulttuuri

Jotunin naisia
Linna-
teatterissa

Linnateatterin vierailuesitysten sarja alkaa tänään Maria Jotunin novelleihin pohjautuvalla esityksellä Suhteita . Sen tuovat Turkuun näyttelijät Sinikka Sokka ja Sirpa Tarvainen . Luvassa on hauska, koskettava ja musiikkipitoinen esitys, jonka teemat kulkevat miehen ja naisen välisissä suhteissa, rakkaudessa ja rakkaudettomuudessa, toiveissa ja haaveissa.

Suhteita- esityksen on ohjannut Tiina Brännare , joka vastaa myös teoksen koreografiasta. Visualisoinnin on suunnitellut Kaisa Kemikoski ja valon sekä äänet Kai Järvinen . Kolmantena naisena näyttämöllä nähdään pianisti Maija Kaunismaa .

Noin tunnin kestävä esitys alkaa Linnateatterissa, Linnankatu 31, tänään kello 20.

Viikon päästä samaan aikaan on tarjolla lauluja ja tarinaa elämän arjesta, joka tapahtuu tässä ja nyt. Carpe diem -lauluillasta vastaavat Anna-Mari Kähärä ja Susanna Haavisto . Perjantain helmikuun 18. päivänä Turkuun saapuvat uudella Varjoja- lauluillallaan näyttelijä Jukka-Pekka Palo ja muusikko Vesa Mäkinen .

Helmikuussa (25.2.) Linnateatteriin ehtii vielä on Laura Jäntin ohjaama Vapaa paikka , jossa näyttelevät Mira Kivilä , Marja-Leena Kouki ja Seppo Halttunen .