Teemat

Ryhdy bloggariksi TS Kotiin, Ruokaan tai Hyvinvointiin

Oletko oman elämäsi masterchef, armoitettu viherpeukalo tai kokeiletko innolla uusia kauneustuotteita?

Turun Sanomathakee verkon erityissivustoilleen nyt uusia bloggareita. Etsimme kirjoittajia, jotka haluaisivat kertoa blogissaan esimerkiksi kuntoilustaan, kotoilustaan tai ravintolakokemuksistaan. Kiinnostaisiko mahdollisuus jakaa parhaat reseptisi, sisustusideasi tai vaikkapa meikkiseikkailusi muiden kanssa?

Haemme bloggareita sekä TS Koti -, TS Ruoka - että TS Hyvinvointi-sivustoille. Aihepiirinä ovat siis laajalti koti ja asuminen, ruoka ja ravintolat sekä terveys, tyyli ja liikunta.

Lähetä hakemuksesi meille 18. marraskuuta mennessä. Valittavilta bloggareilta toivomme sekä kynän että kameran käyttötaitoja. Omaa blogia päivitetään noin kerran viikossa. Osa blogeista alkaa jo ennen joulua, toisille luonteva paikka voi löytyä myöhemmin.

Näin haet bloggariksi

  • Lähetä bloggarihakemuksesi 18.11.2015 mennessä – valitse osoite sen mukaan, mille sivustolle haluaisit blogata: ts.koti@ts.fi, ts.ruoka@ts.fi tai hyvinvointi@ts.fi.
  • Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi sekä etenkin minkälaista blogia haluaisit pitää ja millä ajanjaksolla.
  • Liitä mukaan näytteet siitä, miten kirjoittaisit ja valokuvaisit blogissasi.
  • Liitä mukaan myös täydelliset yhteystietosi.
  • Jos sinut valitaan, saat näkyvyyttä Varsinais-Suomen suurimmassa mediassa. Valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti.
  • Voit lähettää meille myös toivomuksia ja juttuvinkkejä sähköpostiosoitteisiin ts.koti@ts.fi, ts.ruoka@ts.fi ja hyvinvointi@ts.fi.