Sisusta

Suunnittelija sisusti Arjasmaiden unelmien kodin

 Joni Arjasmaa on päässyt toteuttamaan unelmiaan.
Joni Arjasmaa on päässyt toteuttamaan unelmiaan.

Kaikki valinnat on tehty sitä mukaa, että tästä lähdetään vasta ambulanssilla, sanoo Kaarinaan rakentaneen Arjasmaan perheen isäntä kodin sisustusratkaisuista.

– Olen lukenut niin paljon sisustuslehtiä viimeisen kolmen vuoden aikana, sanoo Joni Arjasmaavenyttäen niin-sanalle pituutta.

Niin paljon, etä vaihtoehtojen määrä rupesi tuntumaan uuvuttavalta. Kun rakentamisen ja arjen pyörittämisen yhtälö vei myös oman aikansa, sisustuksen suunnittelu päätettiin perheessä ulkoistaa ammattilaiselle.

 Joni Arjasmaa on päässyt toteuttamaan unelmiaan.
Joni Arjasmaa on päässyt toteuttamaan unelmiaan.

Lehtien selaamisesta oli kuitenkin hyötyä, sillä erään lehtijutun perusteella läheltä löytyi sisustussuunnittelijaksi Kati Keinonenja samalla omaa kotia koskevat toiveet selkiytyivät.

– Näimme lehdessä Katin suunnitteleman kohteen ja tyyli miellytti. Sitten kävi ilmi, että olimmekin vanhoja koulukavereita. Tutun kanssa oli helppo tehdä töitä, Arjasmaa kertoo.

Lähtökohtana 184-neliöisessä kaarinalaiskodissa on ollut vaaleus, skandinaavisuus, yksinkertaisuus ja helppohoitoisuus.

– Ensin luulimme, että joudumme miellyttämään suunnittelijaa, mutta huomasimme, että vaihtoehtoja voi kysyä eikä kaikkeen tarvitse sanoa joo.

Kodin sisustussuunnitelmaa lähdettiin työstämään konsultoinnin pohjalta.

– Asiakkaalla oli hyvä visio, Keinonen kehuu.

– Muutaman kerran kävimme yhdessä laattakaupoilla valitsemassa sopivat laatat, pari kertaa tapasimme toimistolla ja pari kertaa asiakkaan kotona, Keinonen kertaa.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ensin luulimme, että joudumme miellyttämään suunnittelijaa, mutta huomasimme, että vaihtoehtoja voi kysyä eikä kaikkeen tarvitse sanoa joo.

Arjasmaat ovat tehneet kodista juuri sellaisen kuin ovat halunneet.

– Tässä on päässyt toteuttamaan unelmiaan, Joni Arjasmaa sanoo.

Se tarkoittaa, että suihkuhuoneen seinään on asennettu televisio, josta voi seurata niin leffat kuin matsitkin saunalauteilla istuen ja löylyä heittäen – napista painamalla.