Palosta nousee ilmaan runsaasti savua.
Tomas Jouhilampi kuvailee kasvanutta nuorten väkivaltaa sairaaksi ja raaistuneeksi. Vaikka hän tietää omasta kokemuksestaan, että tappelemalla pyritään useimmiten purkamaan omaa pahaa oloa ja hakemaan muiden hyväksyntää, häneltä hyväksyntää ei tipu yhdellekään iskulle. Varsinkaan silloin kun kohteena on lapsi.
Taiteilijan näkemys kaksoistähtijärjestelmästä, jossa kompakti valkoinen kääpiö kerää ainetta heliumpitoisesta kumppanitähdestään. Kaksoistähteä ympäröi tiheä ja pölyinen tähtienvälinen aine.
Matias Tihumäki (vas.), Roope Keskinen, Aatu Kulmala, William Groffier, Aleksander Rastamo ja Lauri Lehtonen edustavat TuTo Volleytä kaudella 2023-24. Turkulaisten päävalmentaja Jani Niskakangas (oik.) aloittaa joukkueineen valmistautumisen syksyyn jo lähipäivinä.
Retki luontoon rentouttaa ja antaa uusia elämyksiä kaikille aisteille.
Puutarhuri Sabine Strandström-Zinck neuvoi Aurora (kesk.) ja Eva Whitelle, miten kasvit istutetaan ruukkuun. Yrteistä tulee hurmaava tuoksu.
Pitkän linjan skeittaajat vaativat kaupungilta vakavaa suhtautumista lajiin. Vasemmalta Antti Marttinen, Robert Sundman, Janne Koivukangas ja Ville Ruutikainen.
Kansanedustaja Sofia Virta (vihr) aloitti peruskiven muuraamisen. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Alho (sd) odotti vuoroaan.
Niina Repo haastattelemassa Satu Rämöä ja  Anneli Kantoa. Oikeassa reunassa Tuomo Karhu.
Vertikaalikankaalla taiteileva Linda Vuorio on hakenut viime aikoina esiintymiseensä lisää ilmaisuvoimaa.
Skeittaajat ovat käyttäneet Telakkarannan aluetta harrastukseensa jo pitkään. Nyt paikalle on pystytetty kestäviä skeittaukseen tarkoitettuja skeittielementtejä.
Ismo Matinlauri Caravelle-merkki rinnassaan ja käsi koneen sivuperäsimellä katselemassa kaaviota Caravellen mittasuhteista. Seuraava työvaihe on maalata sivuperäsimeen Finnairin sininen risti.
Turun yliopiston biologit Marjo Helander ja Kari Saikkonen keräsivät Etelämantereelta heiniä, joiden avulla voidaan tutkia, miten kasvit selviävät ilmastonlämpenemisen aiheuttamista muutoksista.
– Ravintola kuuluu Turkuun. Tehtiin kuin Hesburgerin Salmelan Heikki aikanaan, ensin myi ja sitten osti takaisin, kertoo Dennis Rafkin.
Keskellä kuningaspari Camilla ja Charles eli Savannah Leskinen ja Akseli Heikonen. Vasemmalla Kate ja William eli Iris Vääräniemi ja Robert Rantanen. Oikealla Suomen presidenttiparina Mai Helenius ja Niila Pohjonen.
Haapasen vanhasta troolarista asuntolaivaksi muokkaama alus sai vuodon ja upposi osittain Mietoistenlahdella viime lokakuussa. Mynämäen kunta on määrännyt aluksen siirrettäväksi toukokuun puoliväliin mennessä.
Varsinais-Suomen liiton entistä toimitaloa on purettu jo jonkin aikaa, ja nyt työt ovat edenneet jo julkisivun rakenteisiin asti.
Lisää uutisia