Mari Rauvola.
Lenni Mäkelä (edessä vas.) ja Max Wrang pelasivat jalkapalloa nappulaliigan kevästartissa Taponkedon liikuntahallissa Maskussa. Halliin on jo vaihdettu uusi tekonurmi, entinen ollaan sijoittamassa Kurittulan hiekkakentälle.
– Sana supertreenit voi pelottaa, mutta se on kaikkien tapahtuma, Supertreenien projektivastaavana jo 30 vuotta toiminut Krista Arponen toteaa. Kuva tapahtumasta vuodelta 2016.
Entinen koripalloammattilainen Samuel Haanpää (vas.), Jere Lehtinen, Jukka Jalonen, Jarkko Nieminen ja Karita Aalto viettivät Logomon Teatro-salin lavalla intensiivisen keskustelutuokion.
Maja Björkman harjoittelee parin kanssa erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa.
Nykyinen moderni elämä haastaa koko maailmaa toden teolla. Fyysistä aktiivisuutta ei enää tarvita arjen toimissa. Toisaalta ilman fyysistä toimintakykyä emme pärjää yhteiskuntana, sanoo kirjoittaja.
Sen sijaan, että jokainen kaupungin urheiluseura pyrkii tarjoamaan sekä korkealle tähtäävää kilpaurheilua että matalan kynnyksen harrasteliikuntaa, voisivat seurat resurssiensa mukaan panostaa vain toiseen näistä, ehdottavat kirjoittajat.
Eri harrastuslajien järjestäjiä etsitään toteuttamaan lasten ja nuorten toivomia harrastuksia. Kuvituskuva.
Tilda Vastapuu näytti miten pitkään hän pysyy yhden jalan seisonnassa. Tasapainoilu tuntui hänen mielestään helpolta.
Janne Numminen näyttää, miten vatsaliikkeitä tehdään kuljettamalla ämpärin kantta jalkojen alla altaan seinää vasten.
Sanni Nylund on toiveikas, että tanssikoulu Studio Move jatkaisi toimintaansa Turussa uuden yrittäjän voimin.
Arkistokuvassa tankotanssia Studio Movella harrastava Iida Sulonen.
Syöttö lähtee Roostersin riveissä pelanneen Juuso Nuotion kädestä samalla hetkellä, kun Jouni Räsänen iskee kiinni tuoliin.
Roosa Kanerva nauttii luonnossa liikkumisesta koiransa Tuulin kanssa. – Kaikessa liikunnassa tasapainon löytäminen on tärkeää.
Syksyllä valmistuvan Luonnonmaan uuden perhetalon yhteyteen nousee urheilukenttä, jossa luistellaan talvisin. Arkistokuva marraskuulta.
–Me laskemme tässä mäessä tänään jo noin kymmenettä kertaa, Sami Sula kertoo. Kaksivuotias tytär Silja Sula jaksaa hyvin istua vuoroin pulkan, vuoroin rattikelkan kyydissä, kun isä vetää häntä aina vain uudestaan ylös mäen harjalle. Rinteen alla lastenvaunuissa nukkuu perheen kuopus, vasta neliviikkoinen vauva. Äiti ja isoveli kiertävät hiihtoladulla sen aikaa kun isä ja tytär laskevat iloitsevat pulkkamäestä.
Paimiolaiset koululaiset sivakoivat liikuntatunnilla hiihtoputkessa.  Ulkona lumiolosuhteet ovat olleet tänäkin vuonna vaihtelevia.
Kaari Taitoluistelijat kertoo mielipidekirjoituksessa omin sanoin Turkuun siirtymisensä taustoista. Tavoitteena on taata harrastuksen ja urheilun jatkuminen, joka oli vaakalaudalla, kirjoittajat sanovat. Kuvassa seuran seniorijoukkue Dream Edges, joka kilpaili tammikuussa Turkuhallissa.
Sisukodin asukkaista Heimo Vuohijoki ja Kirsi Mäntylä polskivat Paattisten aluetalon uima-altaassa maanantaina. Heidän kanssaan uintireissulla olleen lähihoitaja Satu Sutkin mukaan uimahallin lopetus olisi pettymys, koska allas on ollut sopivan kokoinen, jossa ryhmä on saanut uida keskenään.
Nappulaliiga on valtavan suosittu, mutta kaikille alueille joukkuetta ei saada perustettua valmentajan puuttuessa. Runosmäessä valmentajan hankkimisesta rahalla aiheutui sotku, jossa kärsijöiksi joutuivat lopulta lapset. Kuvituskuva.
Lisää uutisia