Emma Korhonen, 23, lähetti uudenvuodenaattona 2021 kavereilleen kymmeniä viestejä, mikä kertoi hänen mukaansa ihmiskontaktin kaipuusta.
Kasper Enkvist, Sinikka Mikkonen, Pekka Tiensuu, Aija Huhtamäki, Marja Marttinen ja Tommi Sorvari kertovat itsenäisyyspäivän vietostaan.
Badalonan kaupungintalon edessä oleva joulukuusi toimii myös kohtaamispaikkana. Kuusi ja valot kerätään pois loppiaisen jälkeen.
Itsenäisyydestä Eetu Ettaselle tulee mieleen ennen kaikkea vapaus.
Kuhatartar maistuu erityisen maukkaalta maltaisen saaristolaisleivän päällä. Saaristolaisleipä tehdään itse.
Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat järjestetään tänä vuonna aiempaa pienemmällä osallistujamäärällä.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri vietti hautajaisiaan näin komeasti maanantaina ja tiistaina Logomossa. Kuvassa etualalla sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri ja vt. johtaja Mikko Pietilä.
Leena Karlssonin taideteos valmiina, hän epäili perheen kissan pelästyvän sitä kotona.
Valkoiset liinat ja tussi – muuta ei tarvita.
50-vuotisjuhlaansa viettävän Heli Laaksosen juhlakeikka myytiin loppuun kahdeksassa tunnissa.
Hannu Mikkola tarjoilee Rymättylän keskiaikapitojen testiyleisölle. Herrankukkaron uutta konseptia testattiin elokuun hämyisessä illassa. Ohjelmassa oli keskiaikaista musiikkia, tarinointia ja ruokaa.
Arkistokuva ilotulituksesta Uudenkaupungin Pakkahuoneen rannassa. Venetsialaisten aikaan Varsinais-Suomessa järjestetään useita ilotulitusnäytöksiä.
Pääkirjoituskuva
Colorado Avalanchen tehohyökkääjä Mikko Rantanen ja Stanley Cup -pokaali ovat huomion keskipisteenä 30. heinäkuuta Nousiaisissa järjestettävässä kansanjuhlassa.
Pormestari Minna Arve ja Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Maaskola luovuttivat Tapion poluksi nimetyn lahjan arkkipiispa Tapio Luomalle tämän syntymäpäivänä keskiviikkona. Kuvassa oikealla taustalla Pirjo Luoma.
Ahvenanmaan juhlavuosi huipentuu tällä viikolla. Arkistokuva.
Clarissa Kurosella (vas.) ja Marianne Vähäsöyringillä oli kepeä olo.  Yhteisjuhlat lakkinsa kunniaksi järjestäneille naisille lukiourakka oli ollut stressaava.
Kukkakauppias Janette Stenholm esittelee ylioppilasjuhlien ikisuosikkia: pitkävartista, komean kokoista ruusua. Ruusu pitää pintansa, mutta myös pionista on tullut suosittu valmistujaiskukka.
Valmistuminen ylioppilaaksi tai ammattiin on yksi elämän taitekohdista.  Arkistokuva Laitilasta.
Lakkiaislauantaita vietetään Turussa aurinkoisessa säässä. Arkistokuva.
Luokanopettajat Pia Juhola, Tero Jaakkola ja Kati Suominen. Taustalla oppilaat harjoittelevat kevätjuhlien esityksiä.
Lisää uutisia