Financial Timesin toimittaja Emma Jacobs kevensi sydäntään Aimy-botille, joka tarjoaa valmennuspalveluja.
Thaihierontapöytä on leveä, sillä hieroja Nurak Visa liikkuu sen päällä myös seisten. Taivutukset vaativat tilaa ja hieronnassa käytetään myös jalkoja.
Kumman otat? Syö sekä makkara että banaani, jos on nälkä. Intuitiivisessa syömisessä ei ole ruokarajoituksia.
Traumapsykoterapeutti ja työnohjaaja Hanna Saarela kertoo, että muiston esiin nostamisen yhteydessä terapeutti ohjaa kädellään asiakkaan katsetta liikkumaan puolelta toiselle.
Hadza-heimon jäsenet elävät metsästäjä-keräilijöiden tapaan. Heimon jäseniä lähdössä metsästämään Tansaniassavuodelta 2020.
Aloittelijakin pysyy yin-joogan rauhallisessa tahdissa mukana. Tunnilla aika pysähtyy, kiire katoaa ja kehon jumit avautuvat.
Maskun kunta aikoo tasapuolistaa ikäihmisten mahdollisuutta osallistua kulttuuriaktiviteetteihin laatimalla vuosittain kulttuuriohjelman.
Pia Kirvesoja on sairaanhoitaja, kätilö ja kivun kokemusasiantuntija. Hän sanoo, että joskus potilaita kohdellaan kuin huumeriippuvaisia, vaikka lääkityksen tarve olisi todellinen.
– Sana supertreenit voi pelottaa, mutta se on kaikkien tapahtuma, Supertreenien projektivastaavana jo 30 vuotta toiminut Krista Arponen toteaa. Kuva tapahtumasta vuodelta 2016.
Anastassia Ali-Keskikylä kertoo, että hänen yrityksessään suosituin hieronta on intialainen päähieronta, jota hän tässä antaa Tuija Näreelle. – Nautin eniten siitä, kun siinä sinut kääritään lämpöpeiton sisään ja hierotaan pään aluetta sekä "hipsutellaan tukkaa". Huoneessa on mukavan hämärää, hiljaista ja rauhallista. Siinä hiljaisuudessa mieli tyhjenee ja saa nauttia rauhallisuudesta sekä kosketuksesta, Näre puntaroi.
Ilta Kauhanen huomasi ensimmäisen kerran muistinsa heikentyneen noin kolme vuotta sitten. Sen jälkeen kuormittavat tekijät vain lisääntyivät.
Puolalan koulun musiikkitunneilla lauletaan myös leikkimällä. Menossa musiikkiluokkien kolmosnelosten piccolot-kuoron harjoitukset.
Minna Kymäläinen on tottunut varautumaan allergiaoireisiin elämässään. Siitepöly pahentaa allergiaa ja sitä kauttaa astmaa.
Eemeli Wittfooth (vas.), Lauri Siltala ja Ahvo Ilmasti saavat kuoroharrastuksen sopimaan hyvin koulun ja muiden harrastusten oheen. Mistään ei ole tarvinnut heidän mielestään CCI:n takia luopua, mutta antanut se on paljon.
"Haluamme pitää työntekijöistämme kiinni. Joustavuus ja jaksamiseen liittyvissä asioissa tukeminen ovat siinä avainasemassa", Idea Groupin toimtusjohtaja Sanni Rostedt sanoo.
Sanna ja Ari Manninen ovat aktiivisia taiteen ja kulttuurin harrastajia. Ari harrastaa lisäksi suunnistusta ja pyöräilyä, Sanna rentoutuu kuvataiteilijan työstään elokuvien ja TV-sarjojen äärellä. Kaksivuotias Hilma pitää erityisesti musiikkileikkikoulusta ja vesivärimaalauksesta.
Janne Numminen näyttää, miten vatsaliikkeitä tehdään kuljettamalla ämpärin kantta jalkojen alla altaan seinää vasten.
Perheiden näkökulmasta lapsia, nuoria ja perheitä koskevat palvelut hajaantuivat entisestään. Palveluita kokoamaan tarvitaan nyt kiireesti perhekeskuksia, jotka tuovat yhteen lapsiperheiden sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistyspalvelut, kuntien hyvinvointia ja terveyttä edistävät toimet sekä järjestöjen ja seurakunnan laajan toiminnan, palvelun ja tuen, kirjoittajat sanovat.
Lisää uutisia