Vihreät

Puoluesihteeri on tuttu hahmo puolueorganisaation jäsenille, mutta legendaarisia poliittisia vaikuttajia tittelin käyttäjät eivät tällä hetkellä ole. Veli Liikanen on yksi uusista puoluesihteereistä, joita Lännen Media haastatteli oheista juttukokonaisuutta varten. Hänen työpaikkansa on Vihreiden puoluetoimisto Helsingissä.
Lukemisto

Puoluesihteerin valta jäi menneeseen aikaan – ennen legendaarinen politiikan vaikuttajaporras on joutunut sivuraiteelle eduskuntaryhmien ja ministerien vahventuessa

Paikalliset

Jukka Lampikoskesta Kaarinan vihreiden uusi puheenjohtaja

Puheenjohtaja Mari Kousa -Kuusisto (alhaalla kesk.) ja uuden piirihallituksen jäseniä syyskokouksessa Turussa lauantaina.
Paikalliset

Kousa-Kuusisto jatkaa Varsinais-Suomen vihreiden johdossa

Toimitusministeristön ulkoministeri Pekka Haavisto saapui vihreiden eduskuntaryhmän ja puoluevaltuuskunnan yhteiskokoukseen.
Kotimaa

Ulkoministeri Haavisto al-Holin jupakasta: Ylin virkamiesjohto on vakuuttanut, ettei mitään lainvastaista ole tapahtunut

Riina Lumme.
Paikalliset

Lumme vihreiden Turun kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi

Kotimaa

Vihreät: Valtion pyydettävä anteeksi steriloiduilta transihmisiltä ja maksettava heille korvauksia

Sisäministeri Maria Ohisalon mielestä sosiaalisen median jätit pitää panna lainsäädännöllä kuriin, jos ne eivät suostu poistamaan vihapuhetta ja valeuutisia verkosta.
Kotimaa

Vihreiden Ohisalo ilmoittautui kannattamaan Kulmunin ilmastorahastoa – valeuutiset kuriin vaikka lainsäädännöllä

Kotimaa

Näkökulma: Politiikassa kaveri jätetään – demarit tirisevät omassa grillissään hallituskumppanien katsoessa vierestä

Kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius muistetaan hyvin 80- ja 90-lukujen sketsisarjoista.
Kotimaa

Pirkka-Pekka Petelius pyytää saamelaisilta anteeksi menneiden vuosikymmenten tv-hahmojaan

Antti Rinne ja Jussi Halla-aho väittelivät muun muassa maahanmuutosta Naantalin Kultaranta-keskusteluissa kesäkuussa.
Kotimaa

Näkökulma: Marraskuun alku toi gallupjytkyn – Perussuomalaisten etumatka kasvaa, pääministeripuolue valahtaa yhä alemmas

Vihreät ovat valmiita kiristämään pysäköintiehtoja ensi vuoden budjettiin.
Paikalliset

Turun vihreät kannattavat pysäköintimaksujen lisäämistä – myös veronkorotuksesta voidaan keskustella

Perussuomalainen-lehden vastaava päätoimittaja Matias Turkkila ei ole huolissaan, että heidän lehteään kohtaisi sama kohtalo kuin Vihreää Lankaa.
Kotimaa

Puoluelehtien päätoimittajat yllättyivät Vihreän Langan lopettamisesta – "Tosi pahalta näyttää, ettei poliittisia lehtiä haluta pitää elossa"

Vihreiden puoluesihteeri Veli Liikanen Liikanen kokee, että Vihreällä Langalla on ollut tärkeä tehtävä läpi vihreän liikkeen historian.
Kotimaa

Vihreä Lanka -puoluelehti todennäköisesti lakkautetaan

Ulkoministeri Pekka Haavisto arvioi, että eri EU-maiden parlamentit voivat suhtautua nihkeästi Mercosur-sopimuksen hyväksyntään, jos Brasilia ei suhtaudu vakavasti maassa riehuvien maastopalojen sammuttamiseen.
Kotimaa

Ulkoministeri Haavisto: Brasilian maastopalovitkuttelu voi panna laajan vapaakauppasopimuksen jäihin – "Paine on Brasiliaa kohtaan lisääntymässä"

Sisäministeri ja vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo puhui yhteiskuntarauhan puolesta vihreiden kesäkokouksessa Hämeenlinnassa. Puheenvuoron piti myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vas.).
Kotimaa

Sisäministeri Ohisalo: "Yhteiskunta, jossa viranomaisiin ei luoteta, on yhteiskunta, jossa ihmiset eivät myöskään luota toisiinsa"

Ville Niinistö pysyy turkulaisena. vaikka uusi ura meppinä vie häntä Belgian Brysseliin ja Ranskan Strasbourgiin.
Paikalliset

Ville Niinistö povaa äärioikeiston nousun taittumista – vihreät ja liberaalit etenevät Euroopassa

  • «
  • 1
  • /
  • 1
  • »