TS Kaupunki

– Posankka on hauska ja hellyyttävä. Minulle tulee hymy huulille kun katson sitä, Kristiina Winter sanoo ja esittelee pientä kylpyposankkaa.
Paikalliset

2 000 Posankkaa kisaa Aurajoessa

Paikalliset

Kolumni: Maailman pahin paikka

Paco Ndiayen ravintola Nomadissa italialainen ruoka saa vaikutteita senegalilaisesta ja suomalaisesta ruokakulttuurista.
Paikalliset

Lounaspaikka: Monen ruokakulttuurin pasta-annoksia

Paikalliset

Mikä paikka? – vastaa ja voita

Paikalliset

Gallup: Mitä odotat syksyltä?

Kustavissa saatiin ihailla myrskyn laannuttua sateenkaarta. Kuva: Ulla Helle
Paikalliset

Otitko kuvan? – toimitus julkaisee lukijoiden kuvia

Kutomon toimintaan pääsee tutustumaan viikonloppuna järjestettävässä Konstrundan-tapahtumassa.
Paikalliset

Villa inspiroi turkulaista kankaankutojaa

Paikalliset

Kolumni: Kirjasto on viimeisiä vapauden linnakkeita

Kokki ja yrittäjä Kaj Päiviö on pyörittänyt Lounaskahvila Kiitoa samoissa tiloissa jo yli 15 vuotta. Ensi vuonna ravintola muuttaa satama-alueelta Schenkerin perässä Lietoon.
Paikalliset

Lounaspaikka katseilta piilossa

Paikalliset

Mikä paikka? – vastaa ja voita

Paikalliset

Gallup: Mikä oli parasta kesässä?

Piikikkään tyrnin marjoissa on paljon c-vitamiinia. Kuva: Anne Koskinen
Paikalliset

Otitko kuvan? – toimitus julkaisee lukijoiden kuvia

Kokoomuksen turkulainen puheenjohtaja Petteri Orpo kuvattiin jo kesän alussa Vähätorilla.
Paikalliset

TS suora Eurooppa-foorumissa kello 12:30: Politiikan ykkösnimet vastaavat EU-väittämiin

Sari Pirttimäki on ommellut dragartisti Marko Vainion esiintymisasuja jo kymmenen vuoden ajan.
Paikalliset

Kaarinalainen Sari Pirttimäki loihtii esiintymisasuja silkkikukista ja palapelinpaloista

Skanssinkulmassa on lounasaikaan tarjolla sekä kotiruokaa että Kotipizzan pitsoja. Jaane Jokinen on ravintolan toimitusjohtaja.
Paikalliset

Lounaspaikka: Leikepäivä on Skanssinkulman vilkkain päivä

Paikalliset

Kolumni: Eriarvoinen koulutie

Paikalliset

Gallup: Aiotko viettää venetsialaisia?

Paikalliset

Mikä paikka? – vastaa ja voita

Suppailun suosio on kasvanut. Kuva: Janina Häyhä
Paikalliset

Otitko kuvan? – toimitus julkaisee lukijoiden kuvia

Taru Uusitalo  työskentelee Turun Martissa omassa studiossaan.
Paikalliset

Elämäntapana pilates – turkulainen Taru Uusitalo auttaa ihmisiä kuntoutumaan

Grill it! Marinan ravintolapäällikkö Heidi Sukari kertoo, että ravintolan erikoisuus ovat puuhiiligrillissä valmistetut liha- ja kala-annokset. Lounaalla on joka päivä tarjolla à la carte –listalta tilattavat liha- ja kala-annokset sekä päivän vegaaniannos.
Paikalliset

Lounaspaikka: Makua ja tuoksua puuhiiligrillistä

Kurkia Uudessakaupungissa elokuun alkupuolella. Kuva: Rauno Parkkila
Paikalliset

Otitko kuvan? – toimitus julkaisee lukijoiden kuvia

Paikalliset

Mikä paikka? – vastaa ja voita

Paikalliset

Gallup: Miten huolehdit ympäristöstä?

Paikalliset

Kolumni: Avainrumbaa kotiovella

Turkuseuran murreguru Esa Laukkanen toivoo, että murrevisa saisi myös nuoret ja opiskelijat kiinnostumaan Turun murteesta.
Paikalliset

Ei sunkkas Turu murre ol hävimäs?

Marja Vaiste on pyörittänyt Ravintola Verkahovia viime vuoden keväästä saakka.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta vanhassa verkatehtaassa

Paikalliset

Gallup: Matkustatko mieluummin kotimaassa vai ulkomailla?

Paikalliset

Mikä paikka? – vastaa ja voita

Paikalliset

Kolumni: Kadonneen lukuinnon palautus