Talousliite

Eurajoen romun toimitusjohtaja Juuso Luodesmeri uskoo, että kierrätyksen astetta on vielä mahdollista nostaa.
Teemat

Eurajoella on romuvuori poikineen – ja suurin osa kasoista menee vientiin

Yrittäjän ura ei ole kuopaton. Jarkko Knuutila sanoo, että ensimmäisen vuoden jälkeen hieman helpottaa, kun näkee, kuinka paljon on saanut aikaiseksi.
Teemat

Ensin oli ajatus yrittäjyydestä, sitten syntyi idea kotimaisia tuotteita myyvästä kaupasta ja loppu on sitten ollutkin kovaa työtä

Urusvuoren kenties näkyvin maamerkki on Turun rehutehdas, jota koristaa nykyisellään Hankkijan logo. Vähäisemmälle huomiolle tuskin jää Rydöntien ja Lentoasemantien välistä liikenneympyrää komistava harjoitushävittäjänä toiminut Draken, joka nostettiin paikalleen 2010.
Teemat

Terveisiä teollisuusalueelta: Urusvuori Turussa on liikenteellisesti paraatipaikalla, mutta ei sinne ihan vahingossa eksytä

Teemat

Kolumni: Suunnittele sovellus Ellalle tai Sirkalle

Sandra Lounamaan (vas.) ja Meri-Tuuli Laaksosen mielestä pitäisi olla erilaisia tapoja mitata yrityksen menestystä. Pitäisi esimerkiksi tarkastella, mitä hyvää yritys tekee: paljonko se on säästänyt yhteiskunnan varoja luomalla työpaikkoja tai auttamalla vanhuksia.
Teemat

Maksullinen vanhuspalvelu Gubbe tähtää Suomesta maailmalle

Muovilaatuja on käytössä melkein sata. Muovi kestää merivettä hyvin,  jotkut muovit kestävät myös melko korkeita lämpötiloja. Osat eivät yleensä tarvitse pintakäsittelyä. Kuluttaja­käytössä muovin osuutta vähennetään, finnhevalaisten mukaan teollisuudessa tilanne on päin­vastainen.
Teemat

Muovi taipuu moneksi Mietoisissa

Iso-Heikkilän itäosaa. Etualalla näkyvä Saippua Centerin vanha puoli pysyy jatkossakin Iso-Heikkilän maamerkkinä, mutta tontin itäpuolelle nousee asuinrakennuksia. Puutalokortteli jää tulevaisuudessa paikoilleen. Sen edustalle rakennetaan tie Kirstinpuiston keskipisteeseen. Nosturit ovat Jaakkoo-Taaran laajennusosan työmaalla, mutta kohde ei kuulu uuteen kaavaan.
Teemat

Suurien suunnitelmien Iso-Heikkilään nousee kerrostaloja 3 000 turkulaiselle

David Oliva kertoo, että maailmassa on noin 20 miljoonaa näkövammaista tai sokeaa kännykänkäyttäjää. Kysyntää näkövammaisten peleille pitäisi siis olla runsaasti.
Teemat

Turkulaisyritys suunnittelee äänimaisemia näkövammaisten peleihin – maailmalla miljoonia mahdollisia pelaajia

Markus Varsikko uskoo, että verkkokaupan jätti Amazon rantautuu  lähitulevaisuudessa myös Pohjoismaihin, todennäköisimmin ensin Ruotsiin.
Talous

Onko Prime-palvelu kohta Turussa? Verkkokauppajätti Amazon valloittaa Pohjolan jo tänä vuonna, ennustaa yrityskonsultti

Talous

Ruma mutta rakas Turun Oriketo

Teemat

Ota kantaa: Millainen on hyvä myyjä?

Kahvitauko muutama vuosi sitten matkalla Jyväskylään johti siihen, että juuri Markku Vartiainen päätti perustaa leipomon.
Lukemisto

Entinen lentäjä avasi Kaarinaan gluteenittoman leipomon

Ralf ja Julia Degerth kertovat, että pienyrittäjälle on kullanarvoista löytää hyviä kesätyöntekijöitä.
Lukemisto

Turun seudulla on tarjolla runsaasti kesätyöpaikkoja myös alaikäisille

Teemat

Kolumni: Osaajia mä metsästän

Teemat

Gallup: Mitkä asiat ratkaisevat jouluostoksilla?

Amanda Ranki 
valvoo siemen-
näkkäreiden laatua.
Teemat

Siemennäkkäriä, kikhernepastaa, liköörijäätelöä, munasmoothieta – Valloittavatko nämä varsinaissuomalaiset ruuat Euroopan?

Hattivatteja muistuttava kuningasvinokas on suutuntumaltaan rakenteensa säilyttävä sieni, joka ei kuivahda, kutistu tai ime nestettä ja muuttu mössöksi.
Teemat

Tältä näyttää sienimössä – siitakkeet ja kuningasvinokkaat kasvavat tarkoin varjelluissa oloissa

Tietoturva-asiantuntija Jarkko Paavola toivoo, että hyökkäysten kohteeksi joutuneet yritykset uskaltaisivat tulla rohkeammin esiin. Esimerkkien  avulla osattaisiin varautua paremmin uhkiin.
Lukemisto

Verkkorikolliset ovat useimmiten helpon rahan perässä – siksi pienenkin yrityksen kannattaa satsata tietoturvaansa

Lukemisto

Testaa tietosi Talousvisassa

Yhteiskeittiössä kahvitellaan ja verkostoidutaan. Kohtaamispaikalla Sovector Oy:n Mikko Hirvonen (selin), Logomon tiedottaja Päivi Marjomaa, Juha Lehtonen DNA Oyj:stä sekä Logomon toimitilapäällikkö Kirsi Ranta.
Lukemisto

Saman katon alla syntyy hyvä pöhinä – Logomo kerää kiitosta siellä työskenteleviltä

Lämmönsiirtimen sisin osa eli pakka välitestauksessa.  – Ponnistamme seuraavaksi tuon korjattavan kohdan veden alla, katsomme, tuleeko vuotoa tai kuplia. Tulin heti armeijan jälkeen tänne töihin, kertoo kalantilainen hitsausoperaattori Daniel Virtanen. Yhtiössä töissä hän on ollut kymmenen vuotta.
Lukemisto

Enää ei tarvitse hävetä lampaita – Kalannin Vahterus Oy:n tulevaisuus näyttää hyvältä

Lukemisto

Kolumni: Kaupunki kaikilla aisteilla

  • «
  • 1
  • /
  • 1
  • »