Talousarvio

Vasemmistoliiton ryhmästä erotetut Johannes Yrttiaho ja Elina Sandelin eivät olleet mukana laajassa budjettisovussa. Etualalla Vasemmistoliiton valtuutettu Abdullahi Sultan.
Valtaosa Pöytyän ensi vuoden investointieuroista menee kiinteistöjen peruskorjauksiin. Yhtenä hankkeena on Yläneen Luontokapinetin ulkomaalaus.
Naantalin valtuuston puheenjohtaja, Perussuomalaisten Vilhelm Junnila (kuvassa) intoutui siteeraaman Raamattua valtuutettu Tommy Björkskogin (kd) tehtyä niin ensin.
Kaarinan valtuusto äänesti muun muassa investointiosan eri kohdista, koulunkäynninohjaajien ympärivuotisesta palkasta sekä ehdotetusta kotihoidon tuen kuntalisästä.
Maskun kunta varautuu ensi vuoden budjetissaan rakentamaan Hemmingin koululle väestönsuojan. Arkistokuva.
Kemiönsaaren ensi vuoden talousarviossa on varattu 80 000 euron määrärahan Taalintehtaan vierasvenesataman kunnostushankkeen loppuunviemiseksi.
Uintikeskus Ulpukasta on hiljattin valmistunut kuntotutkimus. Kaupunginjohtaja Eero Vainio on sitä mieltä, että halli on peruskorjattavissa.
Nousiaisten lähivuosista 2023–2025 ennakoidaan alijäämäisiä, mikä johtuu erityisesti Henrikin yhtenäiskoulun B-osan uudisrakennushankkeesta. Arkistokuva.
Paimio ensi vuoden investointeihin kuuluu myös uimahallin peruskorjausen loppuun saattaminen.
Sauvon yksi lähivuosien isoja investointiurakoita on öljylämmityksestä luopuminen kunnan kiineistöissä.
Naantalin kaupunki muuttaa parhaillaan Tullikatua kokonaan uudenlaiseksi. Työ valmistuu ensi keväänä.
Naantali aikaisti Tullikadun (kuvassa keskellä) remonttia, koska Skanska käynnisti kadun varrella kerrostalojen rakentamisen tänä vuonna.
Pormestari Minna Arve listasi Turun ensi vuoden suunnitelmia Villa Solinissa viime viikon keskiviikkona.
Musiikkitalolle varattu tontti sijaitsee valtion virastotalon edessä, kaupunginteatterin ja WAMin välissä.
Pormestari Minna Arve kertoi Turun ensi vuoden taloussuunnitelmista Villa Solinissa keskiviikkona.
Loimaan kaupunginjohtaja Jari Rantalan mukaan vuoden 2023 budjettia ja vuosien 2024 -2025 taloussuunnitelmaa on laadittu poikkeuksellisen epävarmuuden keskellä.
Liedon kaupunginjohtaja Mika Ingi.
Piispanristin neljän varhaiskasvatuksen ja neljän perusopetuksen ryhmän väistötiloja suunnitellaan Piispanlähteen lastentalon hiekkakentälle. Uusi hiekkakenttä perustettaisiin läheiselle niitylle.
Turun pormestari Minna Arve on luvannut laatia lauantaiksi pohjaesityksen budjettisovuksi.
Torstaina alkavissa neuvotteluissa perataan muun muassa päivähoidon henkilöstöpulaa. Turun keskustan päiväkotiongelmiin tuli helpotusta vuosi sitten, kun Sofiankadulla valmistui uusi päiväkoti. Kuva on marraskuulta 2021.
Pormestari Minna Arve (kesk.) ja apulaispormestarit Piia Elo ja Ville Valkonen esittelivät vuosi sitten Turun tämän vuoden talousarviota. Puolueiden on määrä myös tänä syksynä neuvotella talousrvio valmiiksi ennen kuin Arve julkistaa esityksensä.
Varsinais-Suomen hyvinvointialuejohtaja Tarmo Martikainen tietää, että henkilöstöllä on odotuksia palkkaharmonisoinnista. Palkkajärjestelmä rakennetaan ensi vuoden aikana, mutta palkkojen yhtenäistämiseen tulee kulumaan vuosia.
Lisää uutisia