Rikoksentorjunta

Kotimaa

Tulli takavarikoi laittomia poppers-tuotteita 600 000 euron arvosta – käytetään päihteenä ja seksistimulantteina

Väkivaltatyön asiantuntija Petri Salakka (vas.) Aggredista sanoo, että liivijengistä lähtevä joutuu rakentamaan koko minäkuvansa uudestaan. Keskusrikospoliisin rikoskomisario Antti Hyyryläinen vetää poliisin valtakunnallista Exit-toimintaa.
Lukemisto

"Liivijengeihin kuuluva joutuu väistämättä hyväksikäytön uhriksi" – Poliisin Exit-toiminta auttaa irtautumaan rikollisryhmästä

Liivijengistä irtautunut Kalle arvioi, että hänen lähtönsä tuo yhteiskunnalle satojentuhansien eurojen vuosisäästöt pelkästään tekemättä jäävien rikosten ansiosta. Kuvituskuva.
Lukemisto

Kallen kymmenen vuoden liivijengiura päättyi murskapettymykseen –  "Olen todella kiitollinen poliisille, mikä on outoa sanoa"

Vankiloiden huumemäärät ovat kolminkertaistuneet kymmenessä vuodessa.
Kotimaa

LM-selvitys: Liivijengit tienasivat vankien huumeidenkäytöllä vähintään 2–9 miljoonaa euroa viime vuonna – Vankiloiden huumemäärät kolminkertaistuivat 10 vuodessa

Kahden kamerunilaismiehen epäillään pyörittäneen väärennettyjen passien kauppaa Turusta käsin. Kuvituskuva.
Paikalliset

Kahta turkulaismiestä epäillään maailmanlaajuisesta väärien passien kaupasta – myynnissä myös Suomen passeja

Keskusrikospoliisin CSE-ryhmään kuuluvat Maria Rossi ja Mikko Veijalainen tutkivat netissä ja netin kautta tapahtuneita lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä.
Kotimaa

Tällaista on lasten hyväksikäyttövideoita tutkivien poliisien työ, jossa Tetris auttaa ehkäisemään traumoja – "Noin joka kolmas uhri on alle 2-vuotias vauva"

Vankilavirkailijoiden liiton puheenjohtaja ja pääluottamusmies Antti Santamäki toivoo, että Rikosseuraamuslaitos puuttuisi vankilatyöntekijöiden heikkenevään turvallisuustilanteeseen.
Kotimaa

Näin työntekijöitä uhataan vankiloissa – Liivijengeihin kuuluvat vangit ovat järjestelleet kolme kertaa vankilavirkailijoiden palkkamurhaa Suomessa

Turun vankilasta kerrotaan, että väkivaltatapaukset, uhkailu, huumelöydöt ja päihtyneiden vankien määrä vankilassa on lisääntynyt merkittävästi viimeisen puolen vuoden aikana.
Kotimaa

Rikosseuraamuslaitoksen pääjohto heräsi vankiloiden jengiongelmaan – "Meillä ei ole ollut tietoa, että tämä on näin laajaa"

Kotimaa

Noin 50 000 naista joutuu Suomessa vuosittain seksuaalisen väkivallan uhriksi – raiskaustuomio vain 209 tekijälle

Lukemisto

Seksuaalirikoksista tuomittu mies kertoo ajatuksistaan tuomion jälkeen: "Uhrien tarinat oikeudessa olivat minulle sokki ja järkytys"

Kotimaa

Oikeusministeriö selvittää ikuisen elinkautisen mahdollisuutta – Häkkänen haluaa eristää riskihenkilöt vankiloihin

Kotimaa

Vankiloihin automaattiset torjuntajärjestelmät huumeita kuljettavien dronejen torjuntaan – uhkaavaksi koettu drone voidaan pysäyttää jopa ampumalla

  • «
  • 1
  • /
  • 1
  • »