Lounaspaikka

Tuire Harjanne suunnittelee lounasravintola Mik-Makin ruuat jokaiselle viikolle erikseen.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kotiruokaa koulutuskeskuksessa

Taito on Turun ammatti-instituutin opetusravintola. Lounasannoksia tekemässä opiskelijat Zanan Al-Ajurani ja Ramya Granberg.
Paikalliset

Lounaspaikka: Opiskelijoiden tekemää lounasta

Mari Harittu pyörittää miehensä Jussin kanssa kahdestaan lounasravintola Messiä Kärsämäessä Turun AKK:m ruokalassa. Tarvittaessa apuun rientävät perheen täysi-ikäiset lapset.
Paikalliset

Lounaspaikka: Messi muutti Kärsämäkeen

Anh-Thu Rosenqvist ja Hoa Lam haluavat tarjota aitoa vietnamilaista ruokaa.
Paikalliset

Lounaspaikka: Vietnamilainen annos asetellaan kauniisti

Brahen Kellarin ravintoloitsija Hessu Martikainen esittelee lounaaksi ollutta katkarapurisottoa.
Paikalliset

Lounaspaikka: Brahen kellarin lounas on yhdistelmä koti- ja ravintolaruokaa

Shibui on japania ja tarkoittaa tyylikästä, hillityn hienostunutta ja yksinkertaisen kaunista. Sana kuvaa hyvin Turun keskustaan, Yliopistonkadulle reilu kuukausi sitten avautunutta japanilaista ravintola Shibuita, jossa yhdistyvät kauniisti vaalea puu ja mustat pinnat, modernit kalusteet ja valaisimet sekä hienostuneet yksityiskohdat.
Paikalliset

Lounaspaikka: Yksinkertaisen kaunista

Mariel Vuorinen ja Ariadna López haluavat tarjota Taco Nitossa aitoja meksikolaisia makuja.
Paikalliset

Lounaspaikka: Makuja Meksikosta

Ravintola Suomalaisen Pohjan ravintoloitsijana toimii Jani Hellström.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kotiruokaa ja liikelounasta

Cafe Ravintola Sigyn sijaitsee vanhan köysitehtaan tiloissa Varvintorin laidalla.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta vanhan köysitehtaan suojissa

Anne Raunio ja Kirsi Lehtonen ovat viime syksystä lähtien vastanneet Turun suomenkielisen työväenopiston aulassa sijaitsevasta Café Dominicista.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta työväenopiston alakerrassa

Iiro Toivanen on toiminut yrittäjänä Pizzeria Napolissa viime toukokuusta saakka.
Paikalliset

Lounaspaikka: Ei pelkkää pitsaa

Scandic Julian ja Plazan ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö Hanni Tuominen ja hotellipäällikkö Janne Melos toivovat, että myös turkulaiset löytäisivät hotellien lounaat.
Paikalliset

Lounaspaikka: Hotellin lounas katettu kaikille

Antell-ravintolaketju avasi kahvilan Brahenkadulle Puutorin laidalle.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta vanhassa pankkisalissa

Kirsi Puraja on pyörittänyt Lounaskahvila Reiviä kahdeksan vuoden ajan.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kotiruokalounasta kauppamatkan varrella

Jouko ja Cuc Reijonen iloitsevat siitä, että kuukausi sitten avattu ravintola Maku Turku on jo saanut vakioasiakkaita, jotka käyvät lounaalla päivittäin.
Paikalliset

Lounaspaikka: Maku tarjoaa aasialaista ruokaa hymyjen kera

Kahvio Salosen lounaasta vastaavat Antti Myllys ja Anssi Lahtinen.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta leipomon kupeessa

Meksikolaistyylinen Pancho Villa on toiminut Kauppiaskadulla vuodesta 2012. Sen ravintolapäällikkönä toimii Tapio Lempinen.
Paikalliset

Lounaspaikka: Meksikolaista ruokaa ja burgereita

Sanna Huhtala vastaa Kristiinankadulle avatusta Xoco’sin kahvilasta ja hänen miehensä Sami Huhtala Verkatehtaan lounasravintolasta. Kahvila toimii samoissa tiloissa kuvaamo Pimiö Loungen kanssa.
Paikalliset

Lounaspaikka: Xoco’s avasi kahvilan Turun keskustaan

- Teemme kasvisruokaa, mutta emme halua tietoisesti korostaa olevamme kasvisravintola, vaan ravintola ihan kaikille, ruokatottumuksista riippumatta, keittiömestari ja yksi ravintola Hüggen omistajista Simo Hallikainen kertoo.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kasvisruokaa rennossa ilmapiirissä

Marketta Hällström työskentelee omaa lempinimeään kantavassa kahvilassa sen ainoana työntekijänä.
Paikalliset

Lounaspaikka: Pieni pinkki kahvila

Ravintolapäällikkö Julien Boulanger on työskennellyt Turun lentoaseman Turku Caféssa yhdeksän vuotta. Siinä ajassa lounasasiakkaiden määrä on kymmenkertaistunut. Lounaalla käyvät niin matkustajat kuin lähialueen yritysten lounasasiakkaat.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounasta lentoasemalla

Mala Long ja Kristina Juronen toteuttivat yhden haaveistaan ja perustivat bagel-kahvilan.
Paikalliset

Lounaspaikka: Matkaelämyksestä syntyi idea Bagel-kahvilalle

– Meillä on Turun parhaat keittiönäkymät, lounasravintola Naakan keittiöpäällikkö Heidi Heikonen kehuu.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kotiruokaa Tuomiokirkkomaisemalla

Fabrik Cafén tarjonnasta vastaavat ravintolapäällikkö Johanna Selesmaa (vas.) ja vitriinivastaava Sanna Heinola. Kahvilatuotteiden lisäksi arkipäivisin on tarjolla vaihtuvia riisi-, salaatti- ja liemipohjaisia lounasbowleja.
Paikalliset

Lounaspaikka: Fabrik Café tarjoaa lounaaksi trendikkäitä bowleja

Keittiöpäällikkö Teemu Rantanen kertoo Herkkupisteen lounaan olevan samalla myös käyntikortti yrityksen pitopalvelulle.
Paikalliset

Lounaspaikka: Näyteikkuna pitopalvelulle

Ari Leino on pyörittänyt ravintolalaivaa samalla paikalla jo vuodesta 1992 saakka. Bruno II:sta edelsi Bruno I.
Paikalliset

Lounaspaikka: Lounaalla laivassa

Keittiömestari Kaj Karros ohjaa ravintola-alan opiskelijoita opetusravintolan keittiössä. 3. vuoden opiskelija Andrei Lehtinen tarjoili päivän lounasannokset pöytiin.
Paikalliset

Lounaspaikka: Kiireetön lounas 1950-luvun miljöössä

Piccu Maccian keittiömestarina toimii Seppo Vahala (oik.). Unican toimitusjohtaja Sanna Hovi on iloinen, että yliopistolle avattiin ensimmäinen ravintola, joka tarjoaa lounaan lisäksi jatkossa myös illallista.
Paikalliset

Lounaspaikka: Teknisen työn opetustilasta bistro

Kala- ja äyriäisravintola Bassi tarjoaa meren herkkuja, kuten bouillabaisse-keittoa, myös lounastajille.
Paikalliset

Lounaspaikka: Bassin lounas tuo arkeen ripauksen luksusta

Elina Mikkonen avasi Vasaramäkeen Pubelinan, joka tarjoaa arkisin koriruokalounasta.
Paikalliset

Lounaspaikka: Pubelina panostaa kotiruokaan