Kuninkaalliset

Prinssi Andrew'n läheinen ystävyys miljardööri Jeffrey Epsteinin kanssa saattaa olla yksi brittihovin hankalimmista skandaaleista.
Maailma

Näkökulma: Prinssi Andrew voikin olla kuningatar Elisabetin pahin päänsärky – vetivätkö Harry ja Meghan huomion kytkennästä Epsteinin rikosvyyhteen?

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan kertoivat tammikuun 8. päivä, että he haluavat vetäytyä kuninkaallisista rooleistaan ja viettää jatkossa aikaa Pohjois-Amerikassa.
Maailma

Miten Harry ja Meghan elättävät jatkossa perheensä, entä voiko Harry vielä muuttaa mieltään? – herttuaparin tulevaisuuteen liittyy yhä monia kysymyksiä

Harry sanoi puheessaan, että pari oli toivonut jatkavansa kuningattaren, Kansainyhteisön ja sotilasjärjestöjen palvelemista ilman julkista rahoitusta. "Valitettavasti se ei ollut mahdollista."
Maailma

Prinssi Harry kommentoi, että muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin luopua kuninkaallisista rooleista – pari ei käännä selkäänsä Britannialle

Prinssi Harry, Meghan ja Archie kulkevat nyt virallisesti kohti riippumattomampaa roolia.
Maailma

Kuningatar Elisabet: Prinssi Harry ja Meghan eivät enää työskentele kuninkaallisen perheen jäseninä

Omissa maailmoissaan. Prinssi Charles vaikuttaa välillä toisaikaiselta, mutta hän on kiinnostunut ihmisistä ja kulttuurista.
Lukemisto

Rakkaus voittaa kaiken – Prinssi Charles sen kuin paranee vanhetessaan herttuatar Camillan rinnalla

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry haluavat kasvattaa poikaansa Archieta itsenäisesti ansaitsevina tavallisina kansalaisina. Moni kanadalainen toivottaa heidät tervetulleiksi samaan maahanmuuttoprosessiin kuin muutkin.
Maailma

Filmitähti-herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn maahanmuuton hinta huolettaa veronmaksajia Kanadassa

Kuninkaallisen perheen suosio on ja pysyy, vaikka skandaalit toistuvasti ravistelevat sen perheenjäseniä.
Maailma

Harryn ja Meghanin irtiotto ei järkytä kuninkaallisen perheen asemaa Britanniassa

Prinssi Harry seurasi Englannin rugbyjoukkueen harjoituksia Twickenhamin stadionilla Lontoossa helmikuussa 2018.
Maailma

Prinssi Harry astuu tänään julkisuuteen ensimmäistä kertaa kohua herättäneen ilmoituksen jälkeen

Kuningatar Elisabet kuvattiin sunnuntaina, kun hän oli matkalla jumalanpalveluksesta kartanoonsa Sandringhamissa. Perhe piti hätäkokouksen maalaismiljöössä maanantaina.
Maailma

Kuningatar Elisabet antoi siunauksensa pojanpojalleen prinssi Harrylle osa-aikaprinssiydestä

Kuninkaallisten kasvoilla myydään monia matkamuistoesineitä Britanniassa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä kuningatar Elisabeth setvivät kuningasperheen tulevaisuutta kriisikokouksessa maanantaina.
Maailma

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuvat kuningattaren piinapenkkiin

Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry haluavat olla jatkossa taloudellisesti riippumattomia kuningashuoneesta.
Maailma

Näkökulma: Harry ja Meghan taistelevat yksityisyytensä puolesta – prinssi vertaa vaimonsa kohtelua Dianaan

Hessenin prinssi ja maakreivi Donatus von Hessen vieraili Suomessa syyskuun alussa, kun ravintoloitsijat ja sommelierit maistelivat hänen viinitilansa viinejä. Saksalainen von Hessen matkustaa suvun säätiön johtotehtävien takia lähes joka toinen viikko ympäri Eurooppaa.
Lukemisto

Donatus von Hessen voisi olla nyt Suomen kuningas – Reinin laaksossa viiniä viljelevä maakreivi kertoo, miten suku sopeutui demokratiaan

  • «
  • 1
  • /
  • 1
  • »