Yrityskaupat

Turun Laatusähkön osto tuo Bravidalle etenkin paikallista, sähköteknisten huoltopalveluiden osaamista, arvioi Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen. Arkistokuva.
Vuonna 2014 perustettu Rajupaja on tehnyt nopeaa kasvua. Arkistokuvassa yhtiön yrittäjät Sami Tarkia (vas.) ja Jussi Mäkelä helmikuussa 2018.
Markku Tuomaala (vas.) näkee Alastaron moottoriradassa muutakin kuin pelkän radan. Yhdessä toimitusjohtaja Tero Tupalan kanssa Tuomaala aikoo tehdä keskuksesta entistä monipuolisemman.
Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtajan Heikki Huotarin mukaan LH-Osan osto istuu yhtiön strategiaan traktorien ja koneiden jälkimarkkinoinnin eli huoltotoiminnan ja varaosapalveluiden laajentamisesta.
Topfoodsin toimitusjohtajan Janne Rantalan mukaan toiminnan laajentaminen Suomessa nykyisestä vaati vahvan kumppanin mukaantulon. Yhtiön ensimmäisiin asiakkaan tarpeisiin räätälöimiin tuotteisiin lukeutuu muun muassa Muurikka-paistorasva.
Yrittäjä Tero Lehto katsasti autoa Salon SF Katsastuksen asemalla tammikuussa 2019.
Kymppi-Katon perustaja Markku Koistinen (oik.) ja Niko Koistinen esittelivät yhtiön valmistuslinjaa Naantalissa lokakuussa 2016. Nyt yritys muuttuu perheyrityksestä laajemman joukon omistamaksi.
Pakettiautomaatteja valmistava Punta on ollut viime vuodet vahvassa kasvussa.
1Komma5°:n Pohjoismaiden liiketoiminnan operatiivinen johtaja David Sätterman (vas.) ja toimitusjohtaja Gunnar Jönsson (oik.) olivat innoissaan, kun Lauri Paanasen yritys siirtyi konsernin omistukseen.
Aurinkokenno.
Click Shoesilla on maakunnan alueella viisi myymälää, jotka ovat Turussa, Salossa ja Raisiossa. Kuvassa on kauppakeskus Myllyn myymälä.
Mynämäellä toimiva Timeka on ostanut Suomen Tekniikkapalvelun.
Virolainen Baltic Workboats yhdistyy Uudessakaupungissa sijaitsevan Työveneen kanssa. Kuva Viron tehtaalta.
Teijo-Talot on erikoistunut siirrettävien rakennusten valmistamiseen.
Toni (vas.) ja Veijo Hukkanen ovat johtaneet Suomen suurinta kalakonsernia Kalaneuvosta. Samaan yhtiöön kuuluva Nordic Fish ja Kalaneuvos sulautuivat nyt yhdeksi yhtiöksi.
Pihlajalinnan suun terveys -toiminnot siirtyvät Hammas Hohteelle.
Rene Zidbeck jatkaa Enerzin toimitusjohtajana ja vähemmistöosakkaana.
Lisää uutisia