Yleisurheilu

Talven aikana tehty pääkatsomon kattoremontti oli turvallisuussyistä pakko tehdä. Seuraavaksi Jari Salonen toivoo nopeaa rataremonttia.
Enni Virjonen esitteli lennokasta menoaan Kupittaan urheiluhallissa harjoitellessaan. 16-vuotias ottelija on parantanut ikäluokkansa Suomen ennätystä hallikauden aikana pituushypyn lisäksi myös 60 metrin aitajuoksussa.
Wilma Murto pääsi sunnuntaina nousemaan korkeimmalle korokkeelle EM-hallien palkintojenjaossa. Yllä oli kilpakumppani Elina Lampelan kisa-asu, sillä tuoreen Euroopan mestarin oma oli sotkeutunut samppanjaan.
Wilma Murto sai kultamitalinsa sunnuntaina aamupäivällä. Hopeaa nappasi Tina Sutej (vas.), jonka arvokisavoiton puuttumista jopa Murto harmitteli finaalin jälkeen. Pronssille hyppäsi Tshekin Amalie Svabikova.
Hallitseva ulkoratojen Euroopan mestari Wilma Murto voitti Istanbulissa kultaa myös EM-halleissa.
Wilma Murto lähtee mitalisuosikkina lauantain loppukilpailuun perjantain vakuuttavan karsinnan jälkeen.
EM-hallikisoissa Turun seudulta mukana ovat Wilma Murto (vas.), Milja Thureson ja Heta Tuuri.
Wilma Murron tulokseksi Birminghamissa jäi vaisu 451.
Reetta Hurske uhkuu hyvää virettä EM-hallikisojen lähestyessä. Viime kesänä Turussa Paavo Nurmen kisoissa nähty aituri kellotti keskiviikkona uuden Suomen ennätyksen 7,79 Madridin hallikisojen 60 metrin aitajuoksun finaalissa.
Wilma Murto lähtee EM-halleihin eräänä seiväshypyn mitalisuosikkina. Myös Heta Tuuri ja Milja Thureson valittiin Turun seudun urheilijoista mukaan Istanbulin kisoihin.
Reetta Hurske voitti naisten 60 metrin aitojen SM-hallikisojen finaalin. Taustalla neljänneksi tullut Jessica Kähärä.
Alisa Vainio rikkoi lähes 28 vuotta vanhan ennätyksen Sevillassa.
Seiväshyppääjä Elina Lampela loukkasi syksyllä olkapäätään ja keskittyi juoksuun, SM-halleissa vauhti oli melkein liikaa.
Wilma Murron hallikauteen tuli yksi muutos, kun viikonloppuna hän keskittyykin harjoitteluun.
Olympiarenkaat Kansainvälisen olympiakomitean päämajan edustalla Sveitsin Lausannessa.
Turkulaistunut Heta Tuuri hyppää seuraavan kerran SM-hallikisoissa viikonloppuna Helsingissä. Arkistokuva.
Turun Urheiluliittoa edustava Heta Tuuri hyppäsi voittoon hallikisoissa Tampereella.
Wilma Murto ja muut seiväshyppääjät pääsevät Turussa kilpailemaan hienossa paikassa pääkatsomon edessä. Ensi kesänä Nurmen kisojen ohjelmassa on naisten seiväshypyn lisäksi myös miesten kisa.
Muutos pakitustyylistä pyörähtämiseen on ollut suuri, mutta se on antanut Nico Oksaselle myös mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja päästä eroon nuoruudesta asti vaivanneista tekniikkavirheistä.
Reetta Hurske aitoi Suomen ennätyksen 7,88 Dusseldorfin alkuerissä. Arkistokuva vuoden 2022 Paavo Nurmi Gamesista.
Wilma Murto joutui tekemään niin paljon hyppyjä alemmista korkeuksista, että 480:n ylittäminen ei onnistunut Ranskassa.
Wilma Murto avasi lauantaina hallikauden kansainvälisten kilpailujen osalta toisella sijalla ja 470:n ylityksellä Ranskan Roubaix'ssa.
Yli 800 ihmistä kokoontui Logomoon juhlistamaan paikallista urheilua Varsinais-Suomen Urheilugaalassa, jossa muisteltiin alueellisesti varsin onnistunutta urheiluvuotta 2022.
Lisää uutisia