Viranomaiset

Poliisi käyttää droneja suurimmaksi osaksi etsintöihin ja rikospaikkojen kuvaamiseen esitutkintaa varten. Arkistokuva.
Kokonaisturvallisuus tehdään viranomaisten yhteistyöllä, korostavat paikallispuolustusharjoituksen johtajat. Kuvassa vasemmalta Länsi-Suomen merivartioston Christian Lockmer, paikallispuolustusharjoituksen tiedottaja Viljami Honkiniemi Porin prikaatista, Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen (sit) ja harjoituksen johtaja, Porin prikaatin apulaiskomentaja Riku Suikkanen.
Kaarinan Piikkiössä sijaitsevien kiinteistöjen jätteiden siistiminen on kestänyt toiminnanharjoittajalta jo useita vuosia. Arkistokuva.
Mopomiitit voivat kerätä yhteen satojakin nuoria mopoilijoita. Arkistokuvassa Turun mopotapaamiseen osallistuneita nuoria vuodelta 2016.
Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder.
Valtiosopimus mahdollistaa jatkossa poliisien lähettämisen kiireellisille keikoille rajan yli.
Juhannus oli hätäkeskuksille vilkas. Arkistokuva.
Lounais-Suomen poliisi iski naantalilaistallille Turun Sanomien uutisoitua väitteet, että tallinpitäjät ovat kaltoinkohdelleet ja hyväksikäyttäneet kymmeniä 12-20-vuotiaita tallityttöjä kymmenen vuoden ajalla. Viimeisten parin vuoden ajan poliisi on käyttänyt tallinpitäjiä apunaan lukemattomia kertoja eläinsuojelun viranomaistehtävissä. Kuvan poliisit eivät liity laittomiin toimiin.
Vanhemmat konstaapelit Liselotte Ståhle ja Viktor Alfthan ovat Paraisten uuden saaristopoliisipartion kasvot, jotka tulevat kaupungissa tutuksi tulevaisuudessa. Toukokuussa virallisesti käynnistyneen saaristopartion työ Paraisilla on vakituista ja ympärivuotista.
Veijo Hyvönen