Viikon nuori urheilija

Varsinais-Suomen lumitilanne tuottaa haasteita Raakel Karhumaan harjoitteluun. Tulevaisuudessa lupaava mäkihyppääjä saattaa painottaa opiskelupaikan valinnassa mäkihyppyyn sopivampien olosuhteiden läheisyyttä.
Telinevoimistelija Alex Tukiaisen tavoitteet ovat korkealla. Kesällä hän haluaa juhlia nuorten SM-kultaa, mutta jo sitä ennen katseet on käännetty MM-karsintoihin ja paikkaan Turkin MM-kisoissa.
Aatu Kukkonen valitsi lentopallon kokeiltuaan myös jääkiekkoa, jalkapalloa ja yleisurheilua. Liberona pelaaminen sopii hihalyöntiä vahvuutenaan pitävälle nuorukaiselle.
Milla Granlund on noussut debyyttikaudellaan Loiston tehokkaimmaksi pelaajaksi. 18-vuotias keskushyökkääjä on summannut 17 ottelussa 21 tehopistettä.
Jamilah Ranta-aho haaveilee käsipallourasta ulkomailla.
Lumi Mäkinen (vas.) ja Lumi Lähteenmäki harjoittelevat valtavia tuntimääriä tavoitteenaan kansainvälinen menestys rytmisessä voimistelussaa.
Severi Varpio haluaa suorituksiinsa vielä enemmän näyttävyyttä. Joulukuun puolivälissä Varpion suoritus riitti juniorien SM-pronssimitaliin.
Onni Ruoho kävi punttisalilla aiemmin purjehduksen oheisharjoitteluna, mutta nykyisin nuorukainen satsaa painonnostoon tosissaan.
Vastustajat ovat kuluneen kauden aikana olleet hankaluuksissa Eevi Salosen kanssa. Nuori painijalupaus hätyytteli jo alle 17-vuotiaiden kärkeä lokakuun SM-kisoissa, vaikka vastassa oli useita vuosia häntä vanhempia painijoita.
Eeli Mäkelä on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo useamman kauden ajan miesten SM-sarjaa. Tällä kaudella hän on viimeistellyt viidessä ottelussa kuusi osumaa.
Hikaru Viherlaakso on vasenjalkainen, mutta kokee pystyvänsä pelaamaan jo nyt hyvin molemmilla jaloillaan.
Eino Haaslahti pelasi aiemmin jalkapalloa. Laji vaihtui golfiin, jossa hän haluaa edetä pitkälle.
Pyry Westermarckin vyötäisillä on ruskea vyö, joka on korkein mahdollinen oppilastason vöistä.
Nykyisin Italiassa pelaavan isoveljensä Lukan tapaan Nooa Marttila on kieränyt Maskusta Salon ja Kuortaneen kauttaLoimaalle Hurrikaanin riveihin.
Oskari Suoniemi on kahden lajin huippulahjakkuus. Hän aikoo pitää koripallon ja jenkkifutiksen tavoitteellisina harrastuksina niin pitkään kuin pystyy.
Piste-ennätykset uusiksi lyöneellä Tuomas Suoniemellä riitti kysyntää viime kauden jälkeen, mutta nuorukaisen pelikassia koristaa tällä hetkellä TPS:n logo.
Leo Stenlund (vas.) ei halaja ammattilaiskentille, mutta haluaa nousta vähintään kansallisen tason menestyjäksi.
Odessa Rinteelä juhlii kuvassa hutunkeiton voittoa, mutta kauden päätteeksi kapteeni pääsi juhlimaan myös tyttöjen Superpesiksen pronssimitalia.
Halikon Sulkista edustava Pihla Mäkelä harjoittelee tällä hetkellä pääosin Salossa, mutta käy viikoittain myös Turussa. Jatkossa harjoittelua saatetaan painottaa Helsinkiin, jossa sulkapalloilijoita on Turun seutua enemmän.
Joonas Ekurilla ei ole kiirettä liigaympyröihin. Viime perjantaina nuorukainen harjoitteli juniorien kanssa samaan aikaan, kun samassa hallissa pelattiin liigahistorian ensimmäistä miesten paikallisottelua.
Aaro Menna nauttii lajissaan vauhdista, eikä ole säästynyt loukkaantumisilta. Parhaillaan hän toipuu jalkavammasta, jonka jäljiltä pääsee moottoripyörän päälle vasta muutaman viikon kuluttua.
William Malkamäki valittiin parhaaksi viivapelaajaksi alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa Romaniassa. Upeat suoritukset saivat myös muut valmentajat kiinnostumaan nuorukaisesta.
Martta Vasama (edessä vas.) ja Emma Salmio toimivat taustalla näkyvän Falcons-joukkueen kapteeneina. Mitalinnälkäinen joukkue tavoittelee alkaneella kaudella SM-kultaa ja paikkaa EM-kisoihin.
Benjamin Sylvestersson ajaa rata-autoilun SM-sarjan pääluokkaa vuokra-autolla. Kotona hän harjoittelee simulaattorilla.
Naantalilaisella esteratsastaja Nella Mäyrällä on ollut menestyksekäs kisakausi. Kuvassa on hänen Clarissa-ratsunsa.
Lisää uutisia