Viihde

Pekko Aikamiespoika ja Uuno Turhapuro asettuvat suomalaisessa perinteessä samalle jatkumolle Lapatossun sekä Pekan ja Pätkän kaltaisten hahmojen kanssa. – Myös rillumarein kaikuja voi näissä elokuvissa nähdä, tutkija Noora Kallioniemi kertoo.
Danny ja juontaja Markku Veijalainen olivat vitsituulella. Vasemmalta edessä Jennika Vikman, Diana Anttila ja Katja Lukin-Keiski. Taustalla kitaristit Ilkka ”Luumu” Kaikkonen ja Dimitri Keiski sekä rumpali Tapani Laastola ja kosketinsoittaja Petri Kokko.
Otsikoissa ovat olleet omalla vuorollaan niin Jari Sillanpää, Irwin Goodman kuin Kikka.
Serranon perheen parissa voi tehdä nostalgiamatkan ja vaikka opetella espanjaa.
Esimerkiksi näyttelijät Mila Kunis ja Milla Jovovich ovat syntyneet Ukrainassa. Myös Leonardo DiCapriolla on kuin onkin juuria Ukrainassa.
Angry Birds 2 -elokuva on vain yksi osoitus suomalaisen pelialan suuruudesta.
Gilbert (Miles J. Harvey) ja Neil (Jake Short) ovat surkeita nörttejä, jotka ajautuvat rikollisillekin poluille.
Aurinkoiset hiekkarannat ja ihmissuhdekiemurat koukuttavat katsojia vuodesta toiseen.
Tom Hertell työhuoneessaan Helsingissä.
Renny Harlinille kuvausten huipentuma ei tällä kertaa liittynytkään varsinaisesti elokuvan tekemiseen. Hän löysi elämänsä naisen Luokkakokous 3:n koekuvauksista, ja kihlajaisia juhlittiin 22. heinäkuuta.
Stand up -koomikko Mika Eirtovaara on tehnyt stand upia jo yli 20 vuotta. Hän uskoo, että ihmiset ovat kiitollisia ensi vuonna toteutuvista stand up -keikoista paikan päällä, kun koronatilanne on toivon mukaan parempi.