Urheiluseurat

Mika Vuorinen on ollut mukana Pursiaisten Tenhon toiminnassa yli 20 vuotta.
Heta Tuuri edustaa Turun Urheiluliittoa ensimmäisen kerran tammikuun lopulla, kun yleisurheilun hallikausi käynnistyy.
Aurajoen Uinnin seurakoordinaattori Anu Sjöros ja ÅSK:n Tero Laine elävät mielenkiintoisia aikoja turkulaisten uimaseurojen yhdistäessä pian voimansa.
Timo Nummelin on soittanut kiekkokaukalossa viulua 1960-luvulta lähtien. Ja viulu soi edelleen.
Ilmaristen tanssilavan äänet ovat kahden Ilmarisissa olevan talon asukkaille liikaa.
Hannu "Hantta" Virta on ehtinyt voittaa urallaan neljä SM-kultaa pelaajana ja kolme valmentajana TPS:ssa.
Matti Sundelin on kerännyt kattavat leikekirjat paitsi oman uransa aikaisista otteluista myös nyky-TPS:n edesottamuksista.
Marco Casagrande on ollut viimeiset yhdeksän vuotta Palloliiton pääsihteerinä ja yksi hänen pojistaan pelaa Interissä. Mutta 20 vuotta TPS:n keskikentällä ja toimistolla eivät pyyhkiydy nopeasti pois.
Pirjo Ailanto (oik.) seurasi muutama viikko sitten Sofia Janatuisen tyylinäytettä Piikkiön Kehityksen yleisurheiluharjoituksissa.
Helsinkiläinen Jussi Mäkinen pysähtyi Ruissalon ulkokuntosalille lenkin päätteeksi vetämään leukoja.
– Ensimmäinen reaktioni oli lähteä taistelemaan, siihen olin valmis jo sodan alettua, rytmisen voimistelun pariin palannut Kateryna Mantulenko kuvailee isänsä kuoleman herättämiä tuntemuksia.
Naisen tekemiä kavalluksia käsiteltiin ensin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa, mistä asia eteni hoviin.
Impivaaran alimittainen ja huonokuntoinen halli on Turun ainoa julkinen jalkapallohalli. Paikalliset jalkapalloseurat pelkäävät, että sen korvaaminen yksityisellä rakentamisella olisi paha virhe.
Messukeskuksen ja Turkuhallin alueelle Artukaisiin kaavaillaan valtavaa liikuntapaikkojen keskittymää, joka saattaa muuttaa Turun urheilumaisemaa merkittävästi.
Tutkija Juha Hedman selvitti koko Turun Palloseuran yhteiskunnallista vaikuttavuutta seuran juhlavuoden kunniaksi.
Vapaaehtoistyöntekijä Tuula Elo (vas.) ja Piikkiön ruokajakelusta vastaava Riitta-Liisa Peltonen järjestelevät ruokakasseja adventtiseurakunnan kirkkosalissa viime lokakuussa. Viikoittaisiin jakoihin seurakunnan vapaaehtoiset hakevat ruokaa ympäri Piikkiötä ja Paimiota.
FBC Turun valmentaja Jussi Ojares valvoi seuran 11-12-vuotiaiden tyttöjen harjoituksia maanantaina.
Puheenjohtaja Pentti Ekman (vas.), varapuheenjohtaja Pertti Lehtonen ja sihteeri Arto Tuominen ovat olleet koko aikuisikänsä mukana Paattisten Pamauksen toiminnassa. He toivovat Turun kaupungin panostavan lähitulevaisuudessa Paattisten urheilukentän juoksuratoihin, jotka ovat olleet pitkään heikossa kunnossa.
TCS Smash oli yksi turkulaisista urheiluseuroista, joka sai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää korona-avustusta. TCS Smashin osuus oli 30 000 euroa.
Palloliiton läntisen alueen aluepäällikkö Jouni Koivuniemi (vas.) ja Turun Kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari kirjoittivat maanantain tilaisuuden päätteeksi aiepöytäkirjan kaupunkinkumppanuudesta.
Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen toteaa seuratoiminnassa olevan mukana 1,8 miljoonaa suomalaista, jotka pyörittävät taloudellisesti, sosiaalisesti ja yhteiskunnallisesti korvaamattoman arvokasta toimintaa.