Ulkoilu

– Täytyy pitää evästaukoja usein, äiti Katri Virkkala pohtii harjoitellessaan tyttärensä Vilman kanssa kantorinkan käyttöä. Retkelle voidaan suunnata, kun myyjä Antti Kata ensin saa kiristettyä rinkan hihnat käyttäjille sopiviksi.
Kaharin kaatopaikkaa käytettiin viimeksi läjitysalueena ja viime vuoden huhtikuussa väiteltiin siitä, ovatko massat alkaneet sortuilla.
Turussa voi tulevanakin kesänä harrastaa monenlaista liikuntaa ulkoilmasta nauttien.
Kasvispainotteisesta retkiruuasta kirjaa kirjoittava Saara Atula kertoo, että kesällä tehtävillä päiväreissuilla voi tehdä melkein millaista ruokaa vain.
Mia Sinisalo sanoo, että varusteet on syytä valita omien todellisten tarpeiden mukaan.  – Varsinkin kalliimpien varusteiden kohdalla kan-nattaa miettiä, onko niille todella tarvetta, hän huomauttaa.
Visa Nummiora esittelee modernia hybridipyörää, jolla voi ajella niin hiekkatiellä kuin kaupungissa.
– Sama malli ei käy kaikille, mutta etenkin meille keski-ikäisille ja ikääntyville metsä käsitetään yleensä rauhoittavaksi ympäristöksi, terveysliikunnan professori Olli Heinonen miettii.
Kuvaushetkellä maaliskuun lopussa meri oli vielä jäässä. Kevät kuitenkin tuoksuu maassa ja tuulessa. Issikkavaellus on kaikkien aistien kokemus.
Reppulautta on hieman raskas ja hidas melottava, siksi Caj Koskinen suositteleekin melomista virtaavassa vedessä.
Haunisten altaan alue on suosittu ulkoilukohde, mikä on korostunut koronan vuoksi. Arkistokuva huhtikuulta 2020.
Liukulumikengät ovat hittituote, jotka yhdistelevät lumikenkien ja metsäsuksien ominaisuuksia.
Tietokirjailija Sari Järvinen (vas.) ja Ispoisten omakotiyhdistyksen puheenjohtaja Seija Tamminen ovat perehtyneet Ispoisten kartanon ja sen omistuksessa aikanaan olleiden maiden polveilevaan historiaan.
Evi Malmberg etenee itsevarmasti Kupittaan luistelumatoa. Selustaa turvaamassa isoisä Henry Malmberg. Joululoman aikana tutuksi on tullut myös Hirvensalon pulkkamäki.
Ville (vas.), 7, ja Sami Auranen, 6, pääsivät Impivaaraan hiihtämään. Ville oli ensimmäisiä kertoja suksilla ja Sami on kokeillut aiemmin tarhassa.
Hiihtäjät olivat liikkeellä Turun Impivaarassa sunnuntaina iltapäivällä.
Flowers of Life -ryhmän suunnittelema suuri kokonaisuus rakentuu kolmiulotteisista hohtavista elementeistä. Play of Light -teos sijaitsee Tuomaanpuistossa.
Marjo Lundén on harrastanut aiemmin geokätköilyä. Hän näkee kivibogauksessa ja geokätköilyssä samankaltaisia piirteitä. Molempiin liittyy aarteenetsintä ja luonnossa liikkuminen.
Koirabaanan kuntoporrashankkeen puuhamiehet Johan Kronberg (vas.) ja Tarmo Tuominen kertovat, että porrastyömaalla oli valtavasti talkoolaisia, ja että tuntuu, kuin projektissa olisi ollut koko paikkakunta hengessä mukana.
Laavun lähellä on laituri, joka mahdollistaa alueelle saapumisen myös kanootilla.
Taina Liekari ja Laura Toukola lähtivät Espanjan pyöräreissulle toukokuussa 2019. Palatessa vastassa oli Espanjan televisio.
Luonto Plus -tiimi Riia-koiralla vahvistettuna aloittaa taivalluksen Naantalin uusimmalla ulkoilureitillä.
Lisää uutisia