Työelämä

Thaihierontapöytä on leveä, sillä hieroja Nurak Visa liikkuu sen päällä myös seisten. Taivutukset vaativat tilaa ja hieronnassa käytetään myös jalkoja.
Turkulainen Juhavaltteri Salminen valmistautuu seuraavaksi selostamaan naisten jääkiekon MM-kisoja. Sen jälkeen vuorossa on matka U18 MM -kisoihin Sveitsiin.
SOL on vastannut jo pitkään muun muassa laivojen siivouksista. Arkistokuva vuodelta 2021.
Hätäkeskuslaitoksen johtaja Taito Vainio kiittelee henkilöstöään siitä, että kasvaneesta työmäärästä huolimatta avuntarvitsijoita ja viranomaisia on pystytty palvelemaan mallikkaasti. Arkistokuva.
Shujun Liang (vas.), Shahnoor ja Hourakhsh Bayat näkevät suomalaisessa työelämässä useita houkuttelevia puolia.
Valmistuneiden tekniikan ammattilaisten työttömyyden syyt on selvitettävä ja juurisyihin on tartuttava, sanovat kirjoittajat. Kuvituskuva.
Rekryexpo-tapahtumassa on tarjolla runsaasti vinkkejä työnhakuun. Edellisessä, marraskuun tapahtumassa vuoden rekrytoijana palkittu Sanna Järvinen kertoi esimerkiksi toimivasta CV:stä. Vinkit kiinnostivat Turun messukeskuksen auditorioon kokoontunutta yleisöä.
Mike Pohjola on aloittanut Turun nuoren teatterin taiteellisena johtajana.
Tältä voi näyttää robotti työssään. Janavalo Oy:ssä otettiin viime syksynä käyttöön hitsaajacobottisolu. Cobottisolulla tarkoitetaan cobotin eli käsivarsirobotin ympärille rakennettua tuotantoyksikköä.
Turkulainen Julia Lineri tietää, millaista on, jos äänet katoavat lähes kokonaan.
"Haluamme pitää työntekijöistämme kiinni. Joustavuus ja jaksamiseen liittyvissä asioissa tukeminen ovat siinä avainasemassa", Idea Groupin toimtusjohtaja Sanni Rostedt sanoo.
Anu Lapinoja merkitsee kalenteriinsa säännöllisesti omaa työaikaa palavereiden lomaan. Silloin hän voi rauhassa syventyä käynnissä olevaan projektiin.
Ossi Nikulalla ja Mirella Metsä­mäki-Nikulalla on viisi lasta. He alkavat käydä muuton jälkeen koulua Gran Canarialla. Lapset nuorimmasta vanhimpaan: Bettina, Isabella, Adam, Daniela ja Luka. Nuorin lapsista on 2,5-vuotias ja vanhin 15-vuotias.
Avanti-Tuulissuon teollisuusalue kuvattuna toukokuussa 2020.
Helena Heinosen olalla on huovutettu nokkosperhonen.
Aikuisten neurokirjon diagnoosien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Tähän kirjoon mahtuu paljon hyvin erilaisia ihmisiä. Osa ei pysty käymään töissä, toiset etenevät johtotehtäviin.
Henna Kojo sanoo sen olevan täyttä totta, että millenniaalit odottavat työpaikoillaan ennen kaikkea hyväksyntää, arvostusta ja ideoidensa kuulemista. Päähän taputtelun sijasta kolmekymppiset odottavat ehdotustensa toteuttamista myös käytännössä ja joutuvat liian usein pettymään.
Lisää uutisia