Turun linna

Lasinpuhaltaja Jorma Huovilainen puhaltaa kuumaa lasimassaa, kun Iittalan lasinpuhaltajat harjoittelivat Turun linnan Kuningattaren saliin tulevien valaisimien lasikupujen valmistamista.
Tämä alue uudistuu totaalisesti lähivuosina. Linnanpuisto vedettäisiin joelle saakka, ja sen länsipuolelle rakennettaisiin museo, asuntoja, liikkeitä ja toimistoja.
Turun linnan sijainti aivan sataman vieressä veti kesällä runsaasti risteilyvieraita. Kesäkaudella Turun linna oli suosituin Turun museokeskuksen museoista.
Uniikkien valaisimien alla Turun linna tarjosi myös keväällä Luostarivuoren Lyseon lukiolaisille tilat vahojen tansseille.
Senaatti-kiinteistöt omistaa muun muassa Turun linnan.
Kuva Vähätorilta Turku Pride -tapahtumasta vuodelta 2019.
Turun Linnan turnajaiset järjestetään jo kuudetta kertaa. Avoimissa mestaruuskisoissa kilpaillaan myös turnajaislajien Suomen mestaruuksista.
Vuonna 1994 Turun Sanomat uutisoi, että hankkeen rahoitus alkaa olla selvä. Havainnekuva esitteli akvaarion muotoa.
Näihin asuihin Rasmus Nyberg, Liisa Koski (kesk.) ja Ella Ahlgren pukeutuvat vanhojen tansseihin. Kolmikko odottaa, että vanhojen päivästä tulee aikataulultaan tiivis, mutta ikimuistoisen hauska päivä.
Turun linnassa ei ole maanalaisia tiloja kovin paljon, koska linna rakennettiin aikanaan kallioluodolle. Maatason alapuolelta löytyy linnasta kuitenkin kaivohuoneita, kuiluvankila, herrainkellari ja huoltotunneli.
Jeannette Krause (vas.) auttaa Susanna Lahtista pukeutumaan. Kureliivi toimii puvun peruskivenä, johon muut vaatteet kiinnitetään.
Mike Skinnerin The Streets saapuu Turkuun Kesärauhan pääesiintyjäksi.
Maisema mereltä päin muuttuu, kun uusi matkustajaterminaali valmistuu. Turun linnaa komeus ei saa peittää.
Neljän aikaan iltapäivällä festarikävijät oleskelivat mallikkaasti omissa porukoissaan ja pitivät etäisyyttä toisiinsa. Selvä enemmistö ei kuitenkaan käyttänyt kasvomaskia.
Ritarit mittelöivät buhurt-kehässä.
Benjamin Lindström ja Sofia Pettersen viihtyvät uudessa kodissaan hyvin, ja Sofia on nauttinut kukkien laittamisesta parvekkeelle. Asunnossa on lattialämmitys ja kesällä on hienoa, että siellä on myös viilennys