Tulli

Tullitarkastaja tutkii takavarikoituja nuuskapaketteja Tullin takavarikointivarastossa Torniossa.
Suomalaisyrityksen epäillään tuoneen lisätullin alaisia kosmetiikkatuotteita väärillä tullinimikkeillä Yhdysvalloista Euroopan unioniin. Arkistokuva.
Arkistokuvassa Tullin takavarikoimia alkoholijuomia Helsingin satamassa.
Tulli on takavarikoinut suuren erän huumausaineita, tutkinnassa salakuljetusorganisaatio. Tulli on takavarikoinut organisaation hallusta maaliskuussa 2022 yhteensä yli 46 kilogrammaa amfetamiinia, amfetamiinin saostamiseen tarvittavaa välineistöä, yli 60 grammaa kokaiinia, 784 grammaa marihuanaa ja erilaisia luvattomia ampuma-aseita, kuten katkaistun haulikon.
Kuvituskuva.
Opintojakso on suunnattu liiketoiminnan logistiikan tradenomiopiskelijoille ja kuljetustekniikan insinööriopiskelijoille, kertoo tiedote. Arkistokuva vuodelta 2017.
Hyttysten karkottamiseen ulkomailta tilatut tuotteet saattavat olla Suomessa laittomia. Tullitarkastaja Tarmo Vakkala kävi läpi tullattavia paketteja Postitullin toimipisteessä Helsinki-Vantaalla toukokuussa 2017.
Taide-esineiden kuljetukset lähtivät Vaalimaalta kohti Venäjää lauantaina iltapäivällä.
Tullin saamat tuonti- ja vienti-ilmoitukset ovat romahtaneet, kun yritykset ovat keskeyttäneet Venäjän kaupan hankkeitaan. Suomen satamiin Venäjältä saapuneiden merialusten määrä on puolittunut parissa viikossa.
Turun ratapihan turvallisuutta on tehostettu muun muassa sillä, ettei ammoniakki- ja propaanivaunuille tehdä enää lainkaan vaihtotöitä.
Muuntohuumeiden tilaaminen netistä toi ehdollista vankeutta salolaismiehille.
Postilähetyksestä takavarikoitu amfetamiini ja MDMA.
Tulli epäilee, että salakuljetusrinki toi pakettiautoilla maahan ja levitti Turun alueella ennätysmäärän nuuskaa. Rinki ehti toimia reilun vuoden, ennen kuin jäi kiinni viime marraskuussa.
Harmaapapukaijojen suosio lemmikkeinä on johtanut siihen, että ne ovat lähes kadonneet luonnosta ja ovat nyt erittäin uhanalaisia. Kuvan lintu ei liity salakuljetustapaukseen.
Lisää uutisia