Traficom

Arkistokuva Telian toimitiloista Turun postitalossa.
Elias Ruutin taloon valokuitukaapelia ei ainakaan toistaiseksi tullut. 5G-yhteys ajaa asiansa toistaiseksi hyvin, mutta jatkuvasti lisääntyvä verkon käyttö voi aiheuttaa ongelmia verkon kapasiteetille, Ruutti pohtii.
Kaarinalainen Arttu Korpela näkee vesiliikenteen rajoitusten merkitsemisessä paljon ristiriitaisuuksia. Ajantasaisen tiedon tarkistaminen Väyläviraston verkkosivuilta voi veneillessä olla vaikeaa muun muassa heikon kentän vuoksi.
FluBot-haittaohjelmaa yritetään levittää tekstiviesteillä ja multimediaviesteillä
Muun muassa Naantalin kaupunki sai valtionapua pyöräilyverkostonsa kehittämiseen.
Raunistulan kävely- ja pyöräilysillan suunnitelma on muuttunut kalliimmaksi ja kunnianhimoisemmaksi. Jos suunnitelma toteutuu, niin jatkossa Raunistulassa ei tarvitse enää ylittää Aurajokea pyörällä hankalasti Rautatiesillan reunamilla kulkien.
Arkistokuvan taksit eivät liity valvontaiskuun.
Felix Arjasmaa onnistui pääsemään ensi yrittämällä läpi sekä B-kortin teoria- että ajokokeesta ja pääsi tuulettamaan tuoretta ajokorttia torstaina. Hän kävi koko opetuksen lähiopetuksena.  - Felix kyseli ja kyseenalaisti. Hän myös otti opetuksen pitkän kaavan mukaan, ei minimivaatimuksilla, ajo-opettaja Erkki Väisänen kehui oppilastaan.
Bensaton Oy:n yrittäjä Mikael Karlsson ajaa DTR-sähköskootterilla, jonka huippunopeus on 45 kilometriä tunnissa.
Kuvassa näkyy FluBot-haittaohjelman lähettämä huijausviesti.
Viime kesänä sää suosi ja koronarajoitukset houkuttelivat runsaasti suomalaisia vesille. Siitä huolimatta kohtalokkaat veneilyonnettomuudet vähenivät tuntuvasti.
Lennokkia tulee Traficomin mukaan lennättää yksityisyyttä kunnioittaen. Kotirauhan suojaamaa aluetta ei saa kuvata.