Tennis

Kimmo Hurme lupaa, että Impivaarassa nähdään loppuviikon ajan laadukasta kansallisen tason tennistä. Sisäkenttien SM-kilpailut huipentuvat sunnuntaina, kun ohjelmassa on naisten ja miesten kaksinpelit.
TVS:n Indrek Soome oli voimaton Santtu Leskisen käsittelyssä lauantaina.
Ville Liukko ei ole yllättynyt TVS:n hankalasta syksystä Tennisliigassa, sillä joukkue menetti valtavan määrän kokemusta ja osaamista viime kauteen nähden.
Serbian Novak Djokovic kruunasi tenniskautensa voittamalla ATP-kiertueen finaaliturnauksen loppuottelussa Norjan Casper Ruudin.
Lloyd Glasspool (vas.) ja Harri Heliövaara sopivat muutama viikko sitten jatkavansa pelaamista yhdessä myös ensi kauden. Yhteistyö on nostanut molemmat pelaajat nelinpelin maailmanlistalla 15 parhaan joukkoon.
Otto Virtanen tekee maanantaina julkaistavalla tenniksen maailmanlistalla ison harppauksen sunnuntain turnausvoittonsa ansiosta. (arkistokuva)
Urheilupuiston tenniskenttien remontti alkoi lokakuun alussa. Kentät oli tarkoitus muuttaa akryylipintaisiksi, mutta tennisväki elättelee edelleen toiveita massakenttien säilymisestä.
Leo Stenlund (vas.) ei halaja ammattilaiskentille, mutta haluaa nousta vähintään kansallisen tason menestyjäksi.
Urheilupuiston tenniskenttien remontti on alkanut. Uusituilla kentillä pelataan ensi kesästä lähtien.
Roger Federer palasi viiden vuoden jälkeen Wimbledonin voittajaksi 2017. Sveitsiläisen uran viimeiseksi gs -voitoksi jäi Australian avointen mestaruus alkuvuonna 2018.
Casper Ruud (oik.) sai kuusi vuotta sitten onnittelut Johan Skogmanilta (vas.) Kaarinan ITF-kisan voitosta. Loppuviikolla Ruud hamuaa paitsi uransa ensimmäistä gs -kisan voittoa myös nousua ATP-listan ykköseksi.
Eero Vasa voitti lauantaina Englannissa uransa kuudennen nelinpelitittelin Aldershotin ITF-turnauksessa. (arkistokuva)
Jarkko Nieminen areenan toimitusjohtaja Kimmo Hurme on tyytyväinen, sillä yli vuoden kestänyt laajennusremontti on viimeistä silausta vaille valmis.
Stella Remanderin väkevä viikko toi lohjalaiselle ÅLK Openin tuplamestaruuden. Ensi viikolla hän pelaa ITF-juniorikiertueen turnauksessa Hangossa.
Emil Ruusuvuori
ÅLK:n Axel Eriksson pääsee haastamaan kotikentällään poikien sveitsiläisen ykkössijoitetun Matteo Lavizzarin.
Turkulaislähtöisten tennisveljesten Eero (vas.) ja Iiro Vasan kaksinpelit päättyivät Tampereella samaista pelaajaa vastaan, kun Harold Mayot voitti Iiron karsinnoissa sunnuntaina ja Eeron pääsarjan avauskierroksella tiistaina.
Eero (vas.) ja Iiro Vasa satsaavat tennikseen täysillä. Lajioppia he ovat hakeneet monien nuorten suomalaispelaajien tapaan Yhdysvalloista.
Liisa Vehviläinen pettyi lauantaina tenniksen SM-kisojen välierissä. ÅLK:n edustaja kaatui yllättäen Clarissa Blomqvistille kolmieräisen kamppailun päätteeksi.
Lisää uutisia