Teemat

Roope Lipasti Jälkipuinti verkon profiilikuva nettikuva
Samuli Pasanen on pyörittänyt Tuomiokirkkosillan kupeeseen levittäytyvää Kirkkopuiston terassia yhteistyökumppaneidensa kanssa kesästä 2020 alkaen.
Amanda Storrank (vas.), Emma Vihermä ja Oliver Hauninen siirtyvät tämän lukukauden jälkeen uusiin kouluihin.
Mansikkakakku kuuluu kesään. Piknikillä se nautitaan annoksina pikkupurkeista.
Insinööri Mikko Kukkonen suunnitteli tislauslaitteistonsa itse. Kaikki miehen vaatimukset huomioinut laitevalmistaja löytyi Kiinasta.
Kristoffer Östmanin mielestä Löytö App sopii parhaiten ihmisille, joille kahvittelu on arkipäivää ja jotka haluavat tutustua pienkahvilakulttuuriin laajemmin.
Yrittäjät Mari Jokiranta (vas.), Anna Malmilehto ja Marja Kuronen uskovat, että hautaamisen kulttuuri on murroksessa, sillä yhä harvempi kuuluu kirkkoon.
Ida Holmberg (vas.) on harrastanut ilmajoogaa noin puoli vuotta. Mukana myös Emma Määttä.
– Aloin ymmärtää puutalorakkautta vasta, kun olin asunut talossa jonkin aikaa. Talot sulkevat keskelleen suojaisan sisäpihan. Olemme kuin maalla, vaikka olemme keskellä kaupunkia, Ilona Tuominen sanoo.
Aaron Östberg on harrastanut sirkusta syntymästään saakka. Nelivuotiaana hän aloitti trampoliinivoimistelun.
Kalalokit eivät välitä vaikka pesän ympärillä hälinää olisikin. Tämä lintu saa nauttia Turun tunnetuimpiin kuuluvista maisemista pitkään, sillä haudonta kestää kolmesta neljään viikkoa.
Antero (vas.) ja Eelis Lynne palasivat nyt toukokuussa pitkältä reissulta taas koti-Suomeen.
Krista Kosonen kokee, että viimeiset parikymmentä vuotta ovat menneet nopeasti.
Pekka ja Outi Saavalainen perustivat lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitetun Villa Shamanin kolme vuotta sitten. Nimi syntyi eräänä iltana paljussa.
Svetlana Appelqvistin kotona Salon Kiskossa näkyy jälkiä menneen ajan loistosta.
Tuoreen tutkimuksen mukaan käsityötä oman valintansa mukaan opiskelleet olivat huomattavasti myönteisempiä kuin nykyistä yhdistettyä oppiainetta opiskelevat. Yhdistämisestä näyttävät kärsineen erityisesti pojat. Kuvassa Olli Ylinärä (vas.), opettaja Janne Marjamaa, Veeti Balk ja Eemeli Niva.
Jaakko Suominen harrastaa aktiivisesti aikidoa, jossa harjoitellaan pareittain, soolona tai useaa vastaan. Käytössä voivat olla myös puuaseet. Yllä on hakama, samuraiden ratsatushuosut, ja keikogi, harjoitusunivormu. Synttärisankaria paiskoo tässä Kimi Kärki.
Raisiolainen Iiris Nurmi on voittanut sooloesityksillään useita nuorten ja aikuisten taitouinnin SM-mitaleita.
Tiina Koivula istuu vaarinsa vanhassa tuolissa. Koti on sisustettu yhdistämällä tyylikkäästi vanhaa ja uutta.
Somessa julkaisemiaan kuviaan tarkoin harkitseva Emilia Pirttijärvi sanoo, että heittäytyminen tosi-tv-tuotantoon on opettanut myös rentoutta, kun itsestään näytettävää kuvaa ei olekaan pystynyt täysin hallitsemaan.
Eletään vuotta 2000, ja Tero Talviolla on upouusi auto.
Lisää uutisia