Sosiaalinen media

Tiktok-yrityksen omistaa kiinalainen Bytedance. Kuvassa Yhdysvaltain-pääkonttori Kaliforniassa.
Nuoren alastonkuvat lähtivät kiertämään somessa, kun mies levitti niitä kavereilleen ja nuori tyttö jakoi niitä eteenpäin tekaistulla Snapchat-profiililla. Viitekuvan nuoret eivät liity tapaukseen.
Viivi Vanhatalo (vas.) ja Ruu Kankare käyttävät sosiaalista mediaa monipuolisesti. He tunnistavat Bereal-sovelluksen inhimillisen puolen: sovelluksessa julkaistavat kuvat eivät tavoittele täydellisyyttä.
Ella Kokkosella oli selkeä mielipide ja viesti kaikista tubettajista.
Hanna Mansikka-aho (vas.) ja  Rikosuhripäivystyksen vapaaehtoisena tukihenkilönä sekä puhelin- ja chatpäivystäjänä toimiva Eva kantavat huolta lisääntyneiden petosten takia.
Elinkeinoministeri Mika Lintilän mukaan tutkinnassa ei voida sulkea pois Whatsapp-tilin rinnakkaiskäyttöä. Lintilä piti torstaina tiedotustilaisuuden eduskunnassa.
  Kun Terhi Pilke aloitti vuonna 2008 myymällä tuotteitaan Korppoon torilla, hänellä oli jo selkeä visio Amalias hemin tulevaisuudesta. Nyt Amalias hem tavoittaa asiakkaita maanlaajuisesti verkkokaupan ja videoiden kautta.
Suomen pääministeri Sanna Marin, Tanskan pääministeri Mette Fredriksen ja Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ottivat käyttöön erilaiset somestrategiat koronapandemian iskettyä.
Tiktokin nopea kasvu on innostanut kilpailijoita vastaiskuun. Kovassa kilpailussa Youtube yrittää kynsin hampain pitää kiinni sisällöntuottajistaan.
Kuvassa oleva patja kulkeutui ystävällisen myyjän kyydissä toisesta myymälästä asiakkaalle.
Veikkaus on Suomessa rahapelitoiminnan yksinoikeustoimija, mutta monet sosiaalisen median toimijat houkuttelevat suomalaispelaajia ulkomaisten yhtiöiden asiakkaiksi.
Ilari Mettälän arki on loppuvuoden aikana kiireistä. Tampereella asuva ex-futisammattilainen ennättää Alastarolle AU:n harjoituksiin aina kun aikataulut antavat myöden.
Timo Anttila
Lisää uutisia