Salibandy

TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila korosti pallokontrollin tärkeyttä kuudennen finaaliottelun alla.
Matias Koski (vas.) ja Joonas Ekuri pelaavat loppuviikolla nuorten MM-kisoissa tiiviissä tahdissa.
TPS juhli, yleisö ei, kun turkulaiset kävivät Raholan hallissa ryöstämässä elintärkeän voiton Nokian KrP:stä.
Nokian Krp:llä oli aihetta iloon perjantaina. Nokian 0-1-maalin tehnyt Nico Jonaeson läpyili joukkuekavereiden kanssa.
Mikko Hautaniemen peliuran loppu häämöttää jo. Siihen, millainen lopusta muodostuu, on TPS-hyökkääjällä vielä sanansa sanottavana. Vuoden 2018 MM-kultamitalisti haluaa huuhtoa kultaa vielä TPS-paidassa.
TPS:n jäähyily tarjosi kipinän Nokian KrP:n vaaralliselle hyökkäykselle, joka syttyi liekkiin toisessa erässä. Joona Rantalan 4-3-osuma jäi ottelun voittomaaliksi.
Kokenut Henri Johansson otti ilon irti ratkaisumaalistaan. Kupittaalle saapunut kotiyleisö joutui pettymään, mutta toisessa päädyssä olleiden KrP-kannattajien keskuudessa riemu repesi ylimmilleen.
Milla Nordlundin ja Ville Hirvisuon Bella-koiran lenkkimaastot saattavat vaihtua ensi syksynä Uittamolta Ruotsiin. Nordlund jää Turkuun TPS:n riveihin, kun taas Hirvisuo palaa Gotlannin saarelle Visbyn joukkueeseen.
TPS-kapteeni Miko Kailiala ratkaisi ottelun jatkoajalla.
Toni Lötjösen mukaan kummaltakaan joukkueelta ei odoteta finaalisarjassa yllätyksiä. Hän pitää ensimmäistä mestaruutta jahtaavan TPS:n vahvuutena kahden kärkikentän vähäisiä muutoksia viime kausina.
Tämä tilanne on toistunut nyt kahtena keväänä peräkkäin. TPS:n tilanne tulevaisuuden suhteen on niin hyvä, että putkelle voi ennustaa myös jatkoa.
Mestaruus oli TPS:lle toinen peräkkäinen.
Joukkuekaverit rientävät juhlimaan Mikko Hautaniemen (kesk.) voittomaaliksi jäänyttä 3-2-osumaa, joka takasi TPS:lle paikan F-liigan finaaleissa.
Jenna Saario (vas.) kiiruhtaa kauempaa liittymään Ina Lemisen, Laura Rantasen ja Noora Rantasen maalijuhlintaan.
Mikko Hautaniemi (5) iski Tepsin avausmaalin.
Waltteri Vesterinen löi alkutahdit TPS:n voitolle Jyväskylässä. Arkistokuva.
TPS oli totutun tehokas Lempäälässä. Milla Nordlund (vas.), Jenna Saario, Noora Rantanen ja Ina Leminen juhlivat turkulaisten neljättä osumaa.
TPS:n Milla Nordlund juhli kolmatta maaliaan.
Laura Rantanen (vas.) ja Noora Rantanen muodostavat osan F-liigan pelätyimmästä viisikosta. Puolustajana pelaava Noora teki runkosarjassa kymmenen ja laitahyökkääjä Laura 35 tehopistettä.
TPS:n päävalmentaja Aki Vilander voi lähteä finaalisarjaan luottavaisin mielin.
TPS näytti kovuutensa kotihallissa. Ville Hirvisuo (vas.), Peteris Trekse ja Miko Kailiala onnistuivat maalinteossa. Myös Jere Niemelällä oli paikkansa.
TPS:n Aleksi Ahokkaan (vas.) ja Janne Hoikkasen pelaajaura on johtanut Savonlinnasta Turkuun.
Lisää uutisia