Rikollisuus

Putkilukkotapauksen tutkinta on kesken.
Rain Kooli
Poliisin rikollisjengi United Brotherhoodilta takavarikoitujen aseiden joukossa oli konepistooleja, haulikoita ja pistooleja.
Osuuspankki vaihtaa asiakkaidensa pankkikortteja.
Tulli on takavarikoinut suuren erän huumausaineita, tutkinnassa salakuljetusorganisaatio. Tulli on takavarikoinut organisaation hallusta maaliskuussa 2022 yhteensä yli 46 kilogrammaa amfetamiinia, amfetamiinin saostamiseen tarvittavaa välineistöä, yli 60 grammaa kokaiinia, 784 grammaa marihuanaa ja erilaisia luvattomia ampuma-aseita, kuten katkaistun haulikon.
Pääkirjoituskuva
Pääkirjoituskuva
K-Supermarket Runosmäen kauppias Kalle Pöyhönen pitää suurimpana ongelmana sarjanäpistelijöitä.  - Kerran eräs henkilö varasti kuukauden aikana olutta liki sata tölkkiä. Kun vihdoin jäi kiinni, ei suostunut näyttämään laukkua. Rikosilmoituksia tehtiin hänestä reilusti toistakymmentä. Henkilöllisyys, auto ja sen rekisterinumero olivat poliisin tiedossa, mutta asialle ei tehty muuta, kuin pyydettiin tallenteet tapahtumista, Pöyhönen kertoo.
Turussa päästiin viettämään vappua normaalisti kahden vuoden tauon jälkeen.
Hansakorttelin tilanne on kehittynyt kevään aikana parempaan suuntaan, kerrotaan Lounais-Suomen poliisilaitokselta. Nuorten joukko on harjoittanut korttelissa ja sen liepeillä nöyryyttävää väkivaltaa toisia nuoria kohtaan.
Kauppias Mikko Huhtasen viime päivät ovat taas kuluneet valvontakameravideoita läpikäyden ja rikosilmoituksia täytellen. Huhtasen kaupassa koetiin keskiviikkona peräti kolmet "juoksukaljat", kun kaljavarkaat iskivät kolmesti. Se tekee viisi tapausta viime viiden päivän sisään. Huhtasen mukaan kaljavarkaat aktivoituvat aina keväisin. Mapeissa Huhtasen edessä on hänen tekemänsä rikosilmoitukset viime viiden vuoden ajalta.
Kauppias Niina Puoskari toivoo, että jokaisella olisi oikeus rauhalliseen ja turvalliseen kaupassa käyntiin. "Tilanne on aika hirveä"
Ex-jengipomo Keijo Vilhunen täytti huhtikuun alussa 62 vuotta. Hän on viettänyt vankilassa elämästään 27 vuotta.
Ericssonin nykyisellä konsernijohtajalla Börje Ekholmilla on keskeinen osa ISIS-skandaalin selvittelyssä, vaikka hän tuli konsernijohtajaksi vasta väitettyjen suojelurahojen maksamisen jälkeen. Hän oli yhtiön hallituksen jäsen vuodesta 2006 lähtien aina konsernijohtajaksi tulemiseensa saakka vuonna 2017.
Vaikka nuorison lisääntynyt pahoinvointi näkyy pahimmillaan lisääntyneenä väkivaltana ja rikollisuutena, muistuttaa Turun kaupungin lastensuojelun johtaja Eira Virolainen suurimman osan lapsista ja nuorista voivan hyvin.
Osa asukkaista on purkanut pakkomuuton edessä turhautumistaan asuntonsa oviin. Muuton hetkellä kotiin jätetyt tavarat ovat nekin saaneet kyytiä.– Rikkinäisiä ovia ja korjattavaa riittää, Niittykodin yksikönpäällikkö Heli Heino kertoo.
Suurin osa maahantuontikokonaisuuteen liittyvistä kiinniotoista tehtiin kesäkuussa. Kuva on otettu juuri ennen yhden kesäkuisen operaation alkua.
Olut- ja lonkerovarkaat odottavat yleensä kauppias Mikko Huhtasen kotiinlähtöä ennen kuin menevät sisälle kauppaan.
Kuvassa Lounais-Suomen poliisi ratsaa moottoripyöräkerhon Bandidos MC:n tilojaTurussa marraskuussa 2019.
Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio kuvattiin Helsingin käräjäoikeudessa kesäkuussa 2020.
Yli 60-vuotiaat ovat erityisessä riskissä joutua huijauksen kohteeksi. Siksi olisi tärkeää, että ystävien ja läheisten kesken keskusteltaisiin nettihuijauksien luonteesta ja varotoimista.
Juha Virtanen kuvattiin Turkuhallilla vuonna 2013,  kaksi vuotta ennen TPS:n kunniagallerian perustamista.
Rebekka Härkönen näkee, että Valmis tappamaan -kirja kertoo yhden murhaajan tarinaa suuremman kertomuksen.
Lisää uutisia