Ratsastus

Hyvinkääläinen eläinlääkäri Maria Pyykönen ja Furst Wild S suorittivat tasaisen vapaaohjelman ottaen kolmannen sijan Helsinki International Horse Show'ssa.
Suomea edustava Elisabeth Ehrnrooth ja Macacho tulivat kolmanneksi Helsingissä. Kisa jatkuu lauantaina vapaaohjelmalla.
Hyvää työtä. Salolainen Jenni Linna ja puoliveriruuna Franziskaner pääsivät kunniakierrokselle sunnuntaina Ypäjällä.
Einari Pänkäälä on harrastanut ratsastusjousiammuntaa nyt vuoden. Tavalliset ratsastustunnit alkoivat jo tuntua tylsiltä.
Jenni Väänänen joutuu kertomaan kaikille uusille asiakkaille, että ihan maneesin ja kentän vieressä kaahaillaan autoilla joka ilta.
Janakkalainen Sanna Backlund oli GP-finaalin kakkonen. Ratsuna hänellä oli formulakuski Valtteri Bottaksen puoliksi omistama Isabella HX-ratsu.
Paimiolainen Ilona Mattila ja Workaholic H matkaavat viikonloppuna Ypäjälle, jossa hypätään viikonloppuna esteratsastuksen kansallisen pääsarjan finaalit.
Arkistokuvan hevonen ja kuolaimet eivät liity tapaukseen. Viitekuva.
Viisi vuotta sitten Colliander sai tiedon siitä, että hänet oli valittu kouluratsastuksen kansainväliseksi viiden tähden tuomariksi. Tämän tason tuomareita on maailmassa vain 36 kappaletta.
Viitekuva.
Naantalilaisella esteratsastaja Nella Mäyrällä on ollut menestyksekäs kisakausi. Kuvassa on hänen Clarissa-ratsunsa.
Kaarinalainen Jeanne-Marie Törnroth-Koivuniemi ja Carlo ovat löytäneet yhteisen sävelen. Ratsukko oli Intermediate I -luokan kolmas sunnuntaina Artukaisissa.
Kirkkonummelainen Petra Heikkinen tuuletti esteratsastuksen SM-kultaansa Ypäjällä sunnuntaina. Ratsuna hänellä oli vain 160-senttinen Hurby.
Anna Kärkkäinen ylistää Minion Verde -poniaan parhaaksi mahdolliseksi kisakumppaniksi.
Terhi Marin ja Martti-ratsu kilpailevat viikonloppuna Turussa Artukaisten kouluratsastuskilpailussa.
Paimiolainen Hannele Vanhanen ja Bella hyppäävät Metsämäki Horse Show –kisassa molempina päivänä. Kuvaushetkellä ratsukolla oli rennompi välipäivä menossa.
Kaarinalainen Peppi Salo ja Goanita olivat hyvässä vireessä viikonloppuna. Ratsastaja kuvailee hevosensa olevan kiltti mutta omapäinen prinsessa.
Kaarinalainen esteratsastaja Niina Kakriainen ja AH Revolution hyppäävät viikonloppuna Salo Horse Show´n pääluokassa. Hevonen oli juttukuvausten aikana kovin tyytyväinen saamastaan lisähuomiosta.
Madis Morna ja Herbert tekivät kuvaushetkellä palauttavaa harjoittelua kotikentällään Liedossa. Ensi viikonloppuna ratsukko on tositoimissa gp-radalla Hyvinkäällä.
Anna Kärkkäinen voitti vaativan B-luokan viikonloppuna ponillaan Minion Verde. Sen kasvattaja on paimiolainen Riina Vihanto.
Naantalilaisen Nella Mäyrän ja Janina van het Goteringenveldin tyylinäyte 130-esteillä. Seuraavaksi edessä on kisareissu Norjaan.
Kun Jeanne-Marie "Sanna" Törnroth-Koivuniemi astui ensi kerran ratsaille, olivat maneesit vielä harvinaisia.
Kuvaushetkellä maaliskuun lopussa meri oli vielä jäässä. Kevät kuitenkin tuoksuu maassa ja tuulessa. Issikkavaellus on kaikkien aistien kokemus.
15-vuotias Nella Mäyrä ja tamma Janina van het Goteringenveld voittivat kansallisen 130-kisan Ypäjällä sunnuntaina.
Anna von Wendt ja Sir Fashion voittivat sunnuntaina Ypäjällä Grand Prix -kisan.
Lisää uutisia