Raisio

Raisiontien varrella olevalle Kuloisteniityn alueelle on toistaiseksi rakennettu lähinnä teitä ja muuta kunnallistekniikkaa.
Pukkila toimi pitkään Turun Pitkämäessä, jossa nyt rakennetaan asuntoja. Laattapiste osti yrityksen loppuvuodesta, ja nyt Raision toimipiste sulkeutuu ja muuttaa toimintonsa Paalupaikalle.
Anniina Parkkari (vas.) ja Sofia Laiti tekivät maanantaina viimeisiä järjestelyjä uudessa Raision myymälässä.
Neste saa purettua Naantalin öljynjalostuslaitoksen kesän aikana. Vieläkään ei ole tietoa, tuleeko jalostamon alueelle uutta bio- ja kiertotaloustoimintaa, jota Green Industry Park on yrittänyt edistää. Arkistokuva viime viikolta.
Pallon kanssa taiteileva Tekla Valkeapää, Stella Enwena ja Oona Erkkilä (keskellä) voittivat RaiFun kanssa Suomen mestaruuden alle 18-vuotiaiden SM-lopputurnauksessa. Erika Ahlgren (oik.) ja Sofia Hakanen päättivät futsal-kauden 15-vuotiaiden SM-hopeaan.
Hovirinnan rannan uusi veneenlaskuramppi ei ihan riitä palvelemaan suurta moottoripurjehtijaa. Onneksi rannassa on silti riittävästi tilaa suuremmankin veneen laskua varten.
Aleksei Zhbankov (keskellä) palaa kahden Savo Volley -vuoden jälkeen Loimuun, jossa teki liigadebyyttinsä.
Oranssipaitaisessa Loimussa viisi kautta pelannut Väinö Rahko hyppää ensi kaudeksi verkon toisella puolella olevan Hurrikaanin joukkueeseen.
Kaanaan koulun oppilailla Otso Haukalla (vas.) Samuel Lindroosilla ja Dan Liljebladilla oli painavaa sanottavaa Raision päättäjille.
Merja Nurmi ikuisti värikkään mandariinisorsan Raisionjoessa perjantaina.
Kauppakeskus Myllyn takamaastoon on suunnitteilla palvelutalo. Myös Naantalin Aurinkoinen aikoo laajentaa siellä olevaa rakennustaan.
Raisiolta kului viime vuonna synnytyksiin liittyviin korvauksiin 67 000 euroa.
Metsäkauriiden ja kurkien ruokailuhetki Raisiossa sijaitsevalla pellolla sujui riitaisissa merkeissä.
Viime kaudella apuvalmentajana toiminut Kari Raatikainen ottaa vetovastuun Loimussa.
Elintarvikeyhtiö Raision uuden kauratehtaan tuotteet ovat yhtiölle entistäkin tärkeämpiä.
Vahvan aisaparin niin hyökkäys- kuin torjuntarintamallakin muodostavat Tomi Saarinen (vas.) ja Eetu Mäki jatkavat oranssimustissa myös tulevalla kaudella.
Lukiolainen Matti Ruokomäki asuu tällä hetkellä Turun Yli-Maariassa, mutta käy lukiota Raisiossa.
Raisiossa on syntynyt alkvuoden aikana 43 lasta, kuolleita on yhteensä 55. Kaarinassa syntyneiden määrä on 88 ja kuolleiden 65. Kuvituskuva Raision Myllystä.
Hiab tunnetaan koukuistaan, jotka nostavat monenlaista taakkaa.  Hiabin omistaja Cargotec suunnittelee konserniin kuuluvan Kalmarin yhtiöittämistä omaksi pörssiyhtiökseen. Jos Cargotecin hallituksen suunnitelmat toteutuvat, tulisi Hiabista Cargotecin ainoa toimiala.
Koulujen maksuttoman ylijäämäruuan jakelu laajenee entisestään. Arkistokuva kouluruuan jakelusta vuodelta 2019 Kaarinasta.
Lisää uutisia