Pyörätiet

Piennar on Kantatiellä 43 paikoitellen kapea, mikä tekee pyöräilystä vaarallista. Tien keskelle on tehty kaksi heräteuraa, joiden takia autojen täytyy ajaa entistä lähempänä tien reunaa.
Pansiolaisnainen teki ilmoituksen pyörätiehen ilmestyneestä valtavasti kuopasta torstaina.
Kuopan ympärillä on todennäköisesti aiemmin tehty jonkinlaisia huoltotöitä, sillä asfaltissa näkyy selkeä paikkausalue.
Naantalissa sijaitsevalle Särkänsalmen sillalle rakennetaan parhaillaan jalankulku- ja pyöräilyväylää. Silta on osa sekä isoa että pientä rengastietä. Se kuuluu siis reittiin, jonka kehittämissuunnitelma on tehty jo aiemmin.
Pääkirjoituskuva
Pyöräkadulla autoilijat antavat tietä pyöräilijöille ja sovittavat nopeuden heidän mukaansa.
Runkolukittavia pyörätelineitä Turun rautatieaseman kupeessa.
Vanhat auton muotoiset telineet siirretään Humalistonkadulle, Tehtaankadulle ja Henrikinkadulle.
Pyöräkorjaaja Pentti Markkaselle kevät on kiireistä aikaa, kun lumet sulavat ja monet ihmiset kaivavat pyörät esiin. Viime aikoina Markkanen on haalinut varaosia, sillä kansainväliset tavaroiden toimitusvaikeudet vaikuttavat myös pyörien osien saatavuuteen.
Hiekoitussepelin poisto aloitetaan paria viikkoa aikaisemmin tärkeimmiltä pyöräilyreiteiltä. Aiemmin hiekoitussepelin poisto on tehty huhtikuun puoliväliin mennessä sulan kauden vakiinnuttua.
Keli haastaa suuremmatkin ajoneuvot.
Sepeliä riitti maanantaina Turun satama-alueella, jossa hiekoitettiin jäistä asvalttia.
Raunistulan kävely- ja pyöräilysillan suunnitelma on muuttunut kalliimmaksi ja kunnianhimoisemmaksi. Jos suunnitelma toteutuu, niin jatkossa Raunistulassa ei tarvitse enää ylittää Aurajokea pyörällä hankalasti Rautatiesillan reunamilla kulkien.
Pyöräkatu vai pihakatu? Piispankatu aiotaan muokata uuteen uskoon.
Urakoitsija järjestää työn ajaksi liikenteenohjausta, ja vilkas koululaisliikenne otetaan huomioon varsinkin lukion edustan suojatiellä.
Vesi lätäköityy pyöräteiden pinnalle Lemminkäisenkadulla. Sen pelätään tuovan ongelmia etenkin pakkasilla, jolloin tiet voivat jäätyä vaarallisen liukkaiksi.
Pyöräkaistat tunnistaa punaisesta väristä.