Puolustusvoimat

Puolustusministeri Kaikkonen kertoo, että hankinnalla luodaan Puolustusvoimille kokonaan uusi kyky torjua korkealla lentäviä ilmamaaleja. Arkistokuva.
Kemiönsaaren Skinnarvikissä on järjestetty Suomen sotaharjoituksiakin. Kuva naamioiduista aluksista on kymmenen vuoden takaa.
Ukrainasta takaisin Suomeen palannut mies toivoo, että rintamalta palanneiden kokemuksia voitaisiin Suomessa käyttää jatkossa hyödyksi.
Rannikkolaivastossa epäillään simputusta. Tiedossa ei ole, ovatko epäillyt teot tapahtuneet Pansion vai Upinniemen varuskunnassa. Arkistokuvassa Pansion tukikohdan porttia.
Georgij Alafuzoff
Porin prikaatin johtama paikallispuolustusharjoitus Satakunta 23 näkyy ensi viikolla myös Olkiluodossa. Alueella on harjoiteltu aiemminkin.
NLAW-lähipanssarintorjuntaohjus soveltuu panssarivaunujen lisäksi rynnäkkövaunujen ja kevyiden ajoneuvojen sekä asepesäkkeiden tuhoamiseen.
Puolustusvoimien tiedustelupäällikkö, lippueamiraali Georgij Alafuzoff oli puhumassa Maanpuolustuksen suunnittelukunta MTS:n seminaarissa joulukuussa 2012.
Puolustusministeriön kansliapäällikkö Esa Pulkkinen kävi torstaina Turussa Turun ilmasilta ry:n esitelmävieraana.
Oikeuteen edennyt juttu Viestikoekeskuksesta julkaistiin Helsingin Sanomissa joulukuussa 2017.
Saksan tuore puolustusministeri Boris Pistorius kertoi maan näkemyksistä Ukrainan tukemiseksi perjantaina.
Vaikeuksissa kärvistelevä Rauman telakka vähentää väkeä.
Arkistokuva.
Sankarivainaja, vänrikki Gösta Karlsson laskettiin Turun sankarihautausmaalle viimeiseen leposijaansa torstaina.
Vasemmalla sisarukset Gösta ja Greta Karlsson nuorina. Keskellä vänrikki Gösta Karlsson, ja vasemmalla Karlsson kuvattuna Turussa.
Tänä vuonna asepalveluksen aloitti yli 1 200 naista, mikä on eniten naisten vapaaehtoisen varusmiespalveluksen historassa. Arkistokuva sotilasvalan vannomisesta.
– Oikku on oikein valovoimainen persoona, ylipursimies Mikko Majuri sanoo.
– Havaitsin uutisen. En ollut tietoinen, että tällaisia yhteydenpitoja on ollut, sanoo tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
Puolustusvoimat suruliputtaa perjantaina 4. marraskuuta kaikissa toimipisteissään.
Lisää uutisia