Puolustusministeriö

Sauli Niinistö teki yhden vuorokauden mittaisen pikavisiitin Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin luo maaliskuun alussa. Toukokuussa Niinistö ja Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson vierailivat Valkoisessa talossa Yhdysvaltain presidentin kutsumana.
Puolustusministeri Antti Kaikkosen näkemyksen mukaan jo tällä viikolla on lupa odottaa ratkaisuja venäläisten rajaliikenteen suitsimiseksi.
Puolustusministeri Antti Kaikkonen (oik.) tapaa huomenna keskiviikkona Viron uuden puolustusministerin.
Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) vieraili tiistaina Porin prikaatissa Säkylässä. Haavisto tutustui vierailullaan muun muassa puolustusvoimien kriisinhallintakoulutukseen.
Laivue 2020 -hankkeen korvetti havainnekuvassa. Neljä tällaista laivaa muodostaa valtaosan merivoimien iskukyvystä 2030-luvulla.
Puolustusministeri Antti Kaikkonen lokakuussa 2020.
Puolustsministeri Antti Kaikkonen (kesk) huomautti Twitterissä, että avun perillemenon varmistamiseksi avun sisällöstä, toimitustavasta tai aikataulusta ei tiedoteta tarkemmin.
Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk).
Arkistokuva. Tykkipatteri varustettuna 122 mm malli 63:n haupitseilla ampuu yhteislaukauksen maanpuolustuskurssin kalustoesittelyn kenraaliharjoituksessa Porin Prikaatissa Säkylässä syyskuussa 2002.
F-35-hävittäjä Luken tukikohdassa lähellä Phoenixin kaupunkia Arizonassa.
Puolustusvoimien henkilöstö saa itse päättää, käyttääkö virkapukua julkisissa tiloissa vai ei.
Naton norjalainen pääsihteeri Jens Stoltenberg tapaa Suomen valtiojohtoa maanantaina.
Suomalaissotilaiden on tarkoitus turvata evakuointilentoja. Afganistanilaisia lähdössä evakuointilennolle Kabulin kansainvälisellä lentokentällä.
Puolustusministeriön selvityksen mukaan yhdistyksen kirjanpito ei kerro riittävän tarkasti, mihin kurssiin mikäkin kulu on kohdistunut. Nyt selvityksen alla ovat vuodet 2011–2019. Maanpuolustuskoulutuksen kursseilla on opetettu myös nuoria. Arkistokuva MPK:n kurssilta Pöytyältä vuodelta 2013.
Puolustusministeriö päätti jatkaa valtiontuen maksamista MPK:lle. Arkistokuva vuodelta 2013.
Noin neljännes MPK:n kurssilaisista on naisia. Yhteensä MPK:n koulutukseen osallistuu vuosittain noin 50 000 suomalaista. Kuva on MPK:n kurssilta Raasista Pöytältä vuodelta 2013.
Puolustusministeriö muokkasi lausuntoaan lähemmäs muiden Pohjoismaiden arviota.
Lisää uutisia