Polkupyörät

Piennar on Kantatiellä 43 paikoitellen kapea, mikä tekee pyöräilystä vaarallista. Tien keskelle on tehty kaksi heräteuraa, joiden takia autojen täytyy ajaa entistä lähempänä tien reunaa.
Pyörä tulisi aina lukita johonkin kiinteään mieluiten murtosuojatulla lukolla. Lukko tulisi kiinnittää ylös, jotta varas ei pysty hyödyntämään maan antamaa tukea lukon rikkomiseen.
Turun kaupungin liikkumispalveluiden projektikoordinaattori Jere Sipponen kertoo, että ketjusuojat ovat puutteelliset. Satoihin jo liikennöitävissä oleviin fölläreihin on asennettu ketjujen suojaksi taaimmainen osa, mutta päälikuori puuttuu.
Kaupunkipyörät ovat olleet Turussa käytössä vuodesta 2018 lähtien. Tänä kesänä Turkuun saadaan täysin uudet kaupunkipyörät, mutta niitä saadaan vielä odotella. Arkistokuva vanhoista Föli-fillareista.
Runkolukittavia pyörätelineitä Turun rautatieaseman kupeessa.
SPR:n ohjaaja Mikko Mutikainen otti vastaan Teemu Erkon kuskaamat lahjoituspyörät. Mutikainen uskoo pyörien löytävän nopeasti uudet omistajat.
Nikita Zhuk ja Piia Haataja kantavat harrastuspyöränsä lenkin jälkeen huoneistoonsa. Ennen sisälle tuomista he pesevät pyörät sisäpihalla.
Vanhat auton muotoiset telineet siirretään Humalistonkadulle, Tehtaankadulle ja Henrikinkadulle.
Pyöräkorjaaja Pentti Markkaselle kevät on kiireistä aikaa, kun lumet sulavat ja monet ihmiset kaivavat pyörät esiin. Viime aikoina Markkanen on haalinut varaosia, sillä kansainväliset tavaroiden toimitusvaikeudet vaikuttavat myös pyörien osien saatavuuteen.
Visa Nummiora esittelee modernia hybridipyörää, jolla voi ajella niin hiekkatiellä kuin kaupungissa.
Kauppias Tomi Kotiranta on saanut hankittua hyvin myyntiin pyöriä.
Keltaiset kaupunkipyörät poistettiin käytöstä syyskuun lopussa.
Petteri Nisula kertoo, että polkupyöriin on sekä nastallisia että nastattomia talvirenkaita. Hän vaihtaa omaan pyöräänsä nastalliset.
Yksi Turkuun tulleista uusista pyörätelineistä sijaitsee Yliopistonkadulla, lähellä Brahenkadun risteystä.
Urakoitsija järjestää työn ajaksi liikenteenohjausta, ja vilkas koululaisliikenne otetaan huomioon varsinkin lukion edustan suojatiellä.
Nämä föllarit eivät palaa Turkuun. Uudet pyörät otetaan käyttöön vappuna 2022.
Aurumin pääsisäänkäynnin välittömään läheisyyteen pyöräparkkia ei ole mahdollista rakentaa, sillä rakennus rajautuu tiiviisti Henrikinkatuun.
Tunturi haluaa uusiin tiloihinsa lasia ja avaruutta. Havainnekuva esittää toimistoa sisäänkäynnin kohdalta.
Poliisin tehovalvonta tuotti toistakymmentä sakkoa sähköpotkulautailijoille. Arkistokuva.
Turun pääkirjastoon on tuotu polkupyörien latauskaappi, jonka toiminta käynnistyy loppuviiikosta tai ensi viikon alussa. Sen sisään mahtuu samanaikaisesti viisi sähköpyörän akkuja latautumaan. Latauskaappi on yksi osa Turun tämän syksyn polkupyöräpysäköintien kokeiluja.
Pertti Mikkosen mukaan pyörä on kulkuväline muiden joukossa. Lapsuudessaan hän työskenteli pyörälähettinä, jolloin kolmipyöräisellä ajo tuli tutuksi.
Pyöräkaistat tunnistaa punaisesta väristä.
Lisää uutisia