Piikkiö

Kristiinankaupungissa viljelmää pitävät Riikka Piippo ja Juuso Tuure kiinnostuivat humalan viljelystä pienpanimo-oluiden kautta.
Kuhina Liedon Säästöpankin ympärillä on tuntunut myös paikallisosuuspankeissa, Liedon ja Turun konttoreista vastaava johtaja Juha Niemelä (vas.), Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Timo Kalliomäki ja Piikkiön ja Kaarinan konttoreista vastaava johtaja Timo Jäntti sanovat.
Kaarinan tekninen lautakunta käsittelee tiistaina valtuustoaloitetta, jossa pyydetään toimenpiteitä Piikkiön rautatieasemapuiston kunnostamiseksi.
Piikkiön palvelupiste sijaitsee Piikkiön kirjastolla. Arkistokuva.
Kutosen ottelu FC KyPS:n ja PiPS:n kakkosjoukkueen välillä kärjistyi joukkorähinäksi, josta jaettiin iso nippu ulosajoja.
Piikkiössä paloi risuja ja puutavaraa tiistain vastaisena yönä.
Anne Wärnström ja Ritva Aaltonen (taustalla) poikkesivat ostamaan rasiallisen mansikkaa kauppareissun päätteeksi. Syntymäpäiväsankaria varten tuleva mansikkarasia lähti mukaan S-market Raisiontorin sisällä sijaitsevasta Länstalon tilan myyntikojusta.
Lukijan ottama kuva Piikkiön lintutornista purkamisen jälkeen. Torni on ollut sortumavaarassa vuodesta 2021 lähtien.
Grillikatos koki kovia vahinkoja lauantaiaamuna.
Pirjo Ailanto (oik.) seurasi muutama viikko sitten Sofia Janatuisen tyylinäytettä Piikkiön Kehityksen yleisurheiluharjoituksissa.
Tuorla mainitaan nimeltä ensimmäisen kerran jo 1600-luvun asiakirjoissa. Ari Karhilahti ja Ann-Mari Rannikko ihmettelevät luultavasi siltä ajalta peräisin olevaa tammivanhusta.
Suupohjan Osuuspankin toimitusjohtaja Timo Kalliomäki (vas.) ja Liedon Osuuspankin toimitusjohtaja Juha Niemelä kertoivat fuusiosta lokakuussa. Kalliomäestä tulee uuden pankin toimitusjohtaja.
Mato-Villen vanhin poika, Heino Tiinus, täyttää kesällä 77 vuotta.
Mia Sinisalo sanoo, että varusteet on syytä valita omien todellisten tarpeiden mukaan.  – Varsinkin kalliimpien varusteiden kohdalla kan-nattaa miettiä, onko niille todella tarvetta, hän huomauttaa.
Piikkiön seurakunnan maalämpöjärjestelmä on pakko peruskorjata. Esimerkiksi kolmesta maalämpöpumppuyksiköstä tällä hetkellä vain yksi on toimintakunnossa.
Arkistokuva.
Piikkiön yhtenäiskoululla tapahtui keskiviikkona välikohtaus, josta apulaisrehtori tiedotti vanhempia Wilma-viestillä.
Piikkiön palloseura ry ottaa Pontelan talon hallinnoinnin ja toiminnan kehittämisen vastuulleen. Ensi syksystä lähtien kylätalo muuttuu ympärivuotisesti vuokrattavaksi ja käytettäväksi.
Lisää uutisia