Parainen

Lisa Bergström teki pitkän uran Åbo svenska teaterissa. Kuvassa hän näyttelee äitiä näytelmässä Talo meren rannalla.
Paraisten lauttarannoille haluttiin defibrillaattorit.
Ekokylähankkeen konseptitalo valmistui Paraisten Kirkkosalmen rantaan, mutta sen taakse suunnitellut muut talot jäivät rakentamatta, kun rakennuttaja meni konkurssiin.
Paroc investoi Paraisten kivivillatehtaaseen yhdeksän miljoonaa euroa. Arkistokuva vuodelta 2018.
Parainen kuuluu jatkossa saaristomatkailuyhtiö Visit Turku Archipelagoon. Arkistokuva Saariston Rengastien pyöräilijöistä yhteysalus Östernillä.
Aura palaa kulkemaan Kustavin ja Iniön väliä. Sterna siirtyy vara-alukseksi Parainen–Nauvo lauttavälille.
Tomas Björkroth on Rkp Varsinais-Suomen uusi puheenjohtaja.
Stefan Strömborgin valmentamalle Piffenille kyyti oli kylmää viime kauden Ykkösessä. Paraislaisten tavoitteena on nousta lähivuosina takaisin Ykköseen, mutta kolmanneksi korkeimmalle tasolle.
Saara Kankaanrinta puhui torstaina Logomossa järjestetyssä Biodiful-tutkimusfoorumissa, jossa aiheena olivat biodiversiteetti ja siihen kytkeytyvä johtajuus.
Hessundin siltatyömaan kohdalla pidetään aukkoa veneilykaudella, mutta ensi talvena se suljetaan lokakuun alusta huhtikuun loppuun asti.
Kaarean halllituksen mukaan Miika Markkasella on kokemusta lukuisista yritysjärjestelyistä ja hänellä on myös vahva ja laaja tuntemus Varsinais-Suomen alueen julkisista ja yksityisistä toimijoista sekä päättäjistä.
Vielä ei vierasveneilijöitä juuri näy. Pro Kirkkosalmi -yhdistys haluaa, että salmi ruopataan nykyistä suurempien veneiden reitiksi.
Toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi Visit Turku Archipelagosta näkee, että Turun saaristo ja rannikko ovat toistaiseksi alihyödynnettyjä kohteita.
Paraisten elinvoimapäällikölle Maria Leppäkarille elinvoima on pitovoimaa. Hän pitää elinvoimapäällikön tehtäväänsä eräänlaisena pelastustehtävänä, mutta varsinaiseen pelastusoperaatioon pitää kaikkien saaristolaisten osallistua.
Kuvan koira ei liity tapaukseen.
Yksi osallistavan budjetin äänestettävistä kohteista on hankkia defirillaattorit Saariston rengastien lauttapaikoille.
Lisää uutisia