Paimio

Kemiönsaaren kunnan omistamaa metsää Genbölen Lillträsketin lähellä. Saaristoekologi, kemiösaarelainen luontoaktiivi Panu Kunttu kertoo, että alueella on tehty 57 havaintoa uhanalaiseksi luokitelluista lajeista.
Turussa oli 16 ennakkoäänestyspaikkaa, joista yksi sijaitsi Hansatorilla.
Anastassia Ali-Keskikylä kertoo, että hänen yrityksessään suosituin hieronta on intialainen päähieronta, jota hän tässä antaa Tuija Näreelle. – Nautin eniten siitä, kun siinä sinut kääritään lämpöpeiton sisään ja hierotaan pään aluetta sekä "hipsutellaan tukkaa". Huoneessa on mukavan hämärää, hiljaista ja rauhallista. Siinä hiljaisuudessa mieli tyhjenee ja saa nauttia rauhallisuudesta sekä kosketuksesta, Näre puntaroi.
Koulutuskentillä salaa kuvatut videot näyttävät, miten koiria lyödään, potkitaan ja kuristetaan
Paimion, Sauvon ja Kakskerran sopimuspalokunnat harjoittelevat lauantaina Paimiossa muun muassa huoneistopalon kehittymisen havainnointia.
Varsinais-Suomen lumitilanne tuottaa haasteita Raakel Karhumaan harjoitteluun. Tulevaisuudessa lupaava mäkihyppääjä saattaa painottaa opiskelupaikan valinnassa mäkihyppyyn sopivampien olosuhteiden läheisyyttä.
Koulutuskentillä salaa kuvatut videot näyttävät, miten koiria lyödään, potkitaan ja kuristetaan. Oikeudessa kuultiin todistajana naista, joka otti yhteyttä Oikeutta eläimille -järjestöön.
Puolustus kritisoi myös koko sähköpannan käsitettä tai olemassaoloa. Puolustusasianajaja arveleekin, että järjestön kuvaamien ja julkisuuteen antamien videoiden tarkoitus oli vahingoittaa koulutustoimintaa ja kouluttajia.
Suurimpana haasteena on ovipumppu. – Sen pitäisi käydä useammin, Paimion M-marketin kauppias Markus Lindgren naurahtaa.
Aatu Kukkonen valitsi lentopallon kokeiltuaan myös jääkiekkoa, jalkapalloa ja yleisurheilua. Liberona pelaaminen sopii hihalyöntiä vahvuutenaan pitävälle nuorukaiselle.
Resterin poistotekstiilien käsittelylaitos sijaitsee Paimiossa.
Ukrainan liput liehuvat Turun kaupungin lipputangoissa. Arkistokuva.
Sarjalipulla voi maksaa matkansa muun muassa Paraisille. Arkistokuva.
Pub Rastipajassa elämä maistuu elämälle, kun ihmiset jakavat tarinansa toisilleen. Kuvassa vasemmalta: Nana Väätäjä, Hanna Suomi ja Marjut Ruusumo, taustalla Harri Vuorela.
Mitali luovutettiin Leena Järvelle Paimion itsenäisyysjuhlassa Vistan yhtenäiskoululla tistaina.
Paimion parantola -säätiön hallituksen puheenjohtaja Mirkku Kullberg (vas.) ja kehittämispäällikkö Lotta Mujo näkevät parantolan tulevaisuuden toiminnalle moninaisia mahdollisuuksia. Oma instituutti ja museo ovat vain osa askeleista parantolan toiminnan aktivoimiseksi.
Paimiossa sijaitsevassa Rester Oy:n kierrätyskuitutehtaassa lumput jalostuvat uusiksi tuotteiksi.
Totaalipurku Oy:n ja sen teettämän ympäristöriskianalyysin näkemys on, että purkujätteiden hautaaminen Juvanrahkan suolle ei aiheuta minkäänlaista ympäristöriskiä. Jätteet on haudattu tässä elokuussa otetussa kuvassa näkyvän hiekkakerroksen alle.
Kiehkuravesirutto on lyhyessä ajassa vallannut melkein koko Ankkalammen pohjan.
Lisää uutisia