Pääministeri

Suomen pääministeri Sanna Marin ja Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja osallistuvat paneelikeskusteluun vuoden 2023 Münchenin turvallisuuskonferenssissa. Konferenssin asialistaa hallitsi Venäjän meneillään oleva sota Ukrainassa.
Pääministeri Marin pitää työperäisen maahanmuuton edistämistä yhtenä tärkeimmistä asioista vaalikauden alussa. Marin uskoo, että sote-palveluja voidaan järjestää järkevämmin ja tehokkaammin. Rahaa tarvitaan kuitenkin vain lisää, kun Suomen väestö ikääntyy, Marin kertoo.
Pääministeri Sanna Marin tapasi torstaina Tukholmassa Ruotsin pääministerin Ulf Kristerssonin. Pääministerit vakuuttivat, että Suomi ja Ruotsi etenevät Natoon yhdessä.
Ruotsin maltillista kokoomusta edustava pääministeri Ulf Kristersson sai torstaina vierailulle ensimmäisen pääministerivieraansa, Suomen Sanna Marinin (sd). Arkistokuva.
Pääministeri Sanna Marinin odotetaan keskustelevan Kristerssonin kanssa myös maiden Nato-jäsenyyksien edistymisestä.
Edgar Savisaar
Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoi aiemmin, että sähkön hintaa koskevia tukitoimia on valmisteltu jo syyskuun alusta asti.
Pääministeri Sanna Marin toivoo joululta rauhaa. Arkistokuvassa pääministeri Marin vierailulla Turussa helmikuussa 2021.
Tämän vuoden korkea-arvoisimman myönnetyn kunniamerkin saa pääministeri Sanna Marin.
Kuvakaappaus The Washington Postin verkkosivuilta.
Kesäranta Helsingissä kuvattuna kesäkuussa 2022.
Boris Johnsonin hallituksen entinen valtiovarainministeri Rishi Sunak on ollut maanantaina hvin vaitonainen. Hänen uumoillaan jo kokoavan kabinettiaan.
Takaisin EU:hun haluavat britit syyttävät Boris Johnsonia maan nykyisistä ongelmista, ja sunnuntaina ex-pääministeri ilmoitti, ettei lähde mukaan pääministerikisaan.
Valtiopäivät hyväksyi Ulf Kristerssonin Ruotsin pääministeriksi maanantaina. Porvarihallituksen on määrä astua virkaansa tiistaina 18. lokakuuta.
Ville Tavio (ps).
Ukraina tulee voittamaan sodan tuellamme, puhui pääministeri Sanna Marin eurooppalaisille poliitikoille tiistaina EU-parlamentissa.
Sanna Marinin (sd) puhe näytettiin suorana lähetyksenä kello 11.30 alkaen.
Pääministeri Sanna Marin kuvattuna Turun Eurooppa-foorumissa 26. elokuuta.
Liz Truss on luvannut toteuttaa äänestäjille antamansa lupaukset. Hän sanoo, että hänellä on "rohkea suunnitelma" verojen leikkaamiseksi ja Ison-Britannian talouden kasvattamiseksi.
Pääministeri Sanna Marin vieraili perjantaina Turussa.
Pääministeri Sanna Marin on toisinaan kutsunut ystäviään viettämään iltaa pääministerin virka-asuntoon Kesärantaan. Satunnaisista vieraista ei voida tehdä turvallisuusselvityksiä.
Lisää uutisia